ΓΔ: 879.49 0.73% Τζίρος: 3.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:50:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του έτους το νέο επιχειρηματικό σχέδιο

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι έχει ενταχθεί στο καθεστώς των 120 δόσεων για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ, ενώ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις τράπεζες για εξόφλησή του.

Τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας Κεραμεία Αλλατίνη, μετά τη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών, αναπτύσσει η διοίκησή της σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: «η διοίκηση της εταιρείας ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ σχετικά με την διαγραφή των μετοχών της
εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

  1. Σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ σας γνωρίζουμε ότι ήδη έχει γίνει υπαγωγή στο νόμο 4611/19 με τις 120 δόσεις και οι δόσεις της ρύθμισης τηρούνται ανελλιπώς από το μήνα Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα.
  2. Σχετικά με το δάνειο της εταιρείας για την ανέγερση του συγκροτήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, που είναι και η μοναδική υποχρέωση προς τραπεζικά ιδρύματα, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την εξόφληση του.
  3. Η εταιρεία θα είναι σε θέση να καταρτίσει ολοκληρωμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο εντός του τρέχοντος έτους.
  4. Όσον αφορά την απόφαση του Χ.Α. για διαγραφή των μετοχών, η Διοίκηση της εταιρείας προτίθεται να μετατρέψει τις μετοχές της σε έγχαρτες και θα τηρούνται στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας.
  5. Η επικοινωνία των μετόχων με την εταιρεία θα εξακολουθεί να γίνεται στην ιστοσελίδα www.ceramics-allatini.gr, ενώ αρμόδιος επικοινωνίας παραμένει ο κ. Γεώργιος Ζαγόρης email: [email protected], τηλ. 2310316361»
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΑΔ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αξιοποίηση ακινήτου της

Πρόκειται για δημόσιο ακίνητο στην παραλία Ίμερου, στο νομό Ροδόπης και στόχος είναι η αξιοποίησή του μέχω διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωσή του, τμηματικά ή εξ ολοκλήρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Νέα πρόστιμα 2,5 εκατ. για την υπόθεση Folli Follie

Επιβολή προστίμου ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε 16 φυσικά πρόσωπα της Folli Follie για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς και των διατάξεων περί εταιρικής διακυβέρνησης αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.