ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Forthnet: Αυξήθηκε η ονομαστική αξία του ομολογιακού δανείου

Η συναλλαγή αξιολογήθηκε ως δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και για τους μετόχους, σύμφωνα με την Έκθεση της Deloitte τον περασμένο Ιανουάριο και η ονομαστική αξία θα αυξηθεί έως τα 43 εκατ. ευρώ.

Η Forthnet ανακοίνωσε ότι η θυγατρική Fοrthnet Media Α.Ε. και η NewCo United Group Hellas S.A.R.L., μέτοχος της εταιρείας, υπό τις ιδιότητες του Οφειλέτη, Εγγυητή και Ομολογιούχου, αντίστοιχα, προχώρησαν στην κατάρτιση συναλλαγής, και ειδικότερα, στην αύξηση της συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) του από 13.11.2020 Ομολογιακού Δανείου κατά το ποσό των 16.000.000 € – «Πρόσθετο Ποσό», υπό τους όρους και προϋποθέσεις του Ομολογιακού Δανείου, όπως αυτοί τροποποιούνται με τη Σύμβαση Τροποποίησης, αυξάνοντας έτσι τη συνολική ονομαστική αξία (κεφάλαιο) του Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 43.000.000 €.

Όπως αναφέρεται και στην από 19.01.2021 ανακοίνωση της Εταιρείας, η εν λόγω συναλλαγή αξιολογήθηκε ως δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και για τους μετόχους που δεν αποτελούν συνδεδεμένο μέρος, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων μειοψηφίας, δυνάμει της από 23.12.2020 Έκθεσης της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία Ντιλόϊτ (Deloitte) Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, με θέμα «Αξιολόγηση της τροποποίησης της σύμβασης Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας «Forthnet».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

forthnet, nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Το Δ.Σ. αποφάσισε την πρόωρη ολική αποπληρωμή του ΜΟΔ

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος πρόωρης ολικής αποπληρωμής ορίστηκε η 21η Απριλίου του 2021. Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετατρέψιμων ομολογιών του ΜΟΔ ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021.