ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΑΠΕ

Πρώτη οικοδομική άδεια για το Kilada Hills στην Αργολίδα

Στη τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη της επένδυσης της Dolphin Capital Investors στην Αργολίδα, ύψους 420 εκατ. ευρώ, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη να υπογράφει την πρώτη οικοδομική άδεια.

Την πρώτη οικοδομική άδεια για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο Golf της τουριστικής στρατηγικής επένδυσης Kilada Hills, στην Αργολίδα, θα υπογράψει αύριο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται ότι το έργο Kilada Hills περιλαμβάνει επένδυση ύψους 420 εκατ. ευρώ από την Dolphin Capital Investors Ltd.

Στην έκταση των 2.100 στρεμμάτων δρομολογείται η ανάπτυξη υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, επιφάνειας της τάξεως των 30.000 τ.μ., όπως επίσης και 320 επαύλεων, 100 βιλών και 28 κατοικιών. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί γήπεδο γκολφ, σχεδιασμένο από τον Jack Nicklaus, 18 οπών. Με βάση το χωροταξικό που έχει εγκρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), επιτρέπεται η οικοδόμηση 178.428 τ.μ. κατοικιών και 207.578 τ.μ. για τις λοιπές εγκαταστάσεις.

Δείγμα των έργων της Dolphin Capital Investors αποτελεί και το Amanzoe, το οποίο λειτουργεί στην περιοχή από τον Αύγουστο του 2012. Επίσης, στο χαρτοφυλάκιο της (DCI) ανήκει και το Nikki Beach που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2014. Την ανάπτυξη του Kilada Hills, καθώς και όλων των έργων της Dolphin Capital στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Zoniro.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραλαβή προϊόντων από τα καταστήματα ζητά ο Σύνδεσμος Παιχνιδιών

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών σε επιστολή του προς τον υπ. Ανάπτυξης υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μία λειτουργία που δεν θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Θέλουμε επενδύσεις με περιβαλλοντολογικό πρόσημο

Στις ενέργειες τις κυβέρνησης προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις, οι οποίες όμως θα σέβονται το περιβάλλον, στάθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκδήλωση «Εταιρική Διακυβέρνηση, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Επενδύσεις».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε δύο χρόνια έτοιμο το γήπεδο γκολφ στο Kilada Hills - Υπεγράφη η συμφωνία

Yπεγράφη σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η άδεια δόμησης για την επένδυση του παραθεριστικού θέρετρου Kilada Hills. Στα 400 εκατ. ευρώ το ύψος της συνολικής επένδυσης, ενώ θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας.