ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της Ελασσόνας

H εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν.

Δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν έκτακτες δυσκολίες στη ζωή τους στέκεται για μία ακόμη φορά η εταιρεία Παπουτσάνης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν.

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, η εταιρεία παρέδωσε στο ΚΕΠ Ελασσόνας 4.000 αντισηπτικά NATURA και προϊόντα προσωπικής υγιεινής πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διανεμηθούν στους κατοίκους της περιοχής. Συγχρόνως, προσέφερε περισσότερα από 3.000 σαμπουάν σε ατομικές συσκευασίες.

«Η Παπουτσάνης αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες της κοινωνίας με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής και στη δημιουργία μίας ασφαλούς καθημερινότητας» δήλωσε σχετικά η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director της Παπουτσάνης και συμπλήρωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελασσόνας θέλαμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους με την ευχή πολύ σύντομα να επανέλθει η ζωή τους στους γνώριμους ρυθμούς».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Υποχώρηση της κερδοφορίας κατά 10% στα 3,6 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αύξηση κατά 39,3% στον κύκλο εργασιών αποδίδεται στην επανεκκίνηση της ξενοδοχειακής αγοράς και την ενίσχυση των πωλήσεων ειδικών σαπωνομαζών. Πρωτοφανής η αύξηση του λειτουργικού κόστους.
papoutsanis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Ανάπτυξη με αύξηση 39% στον κύκλο εργασιών στο εννιάμηνο

Η αξία των εξαγωγών της εταιρείας έφτασε στα 34,9 εκατ. ευρώ έναντι 22,5 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2021, αντιπροσωπεύοντας το 66% του συνολικού κύκλου εργασιών και παρουσιάζοντας ανάπτυξη κατά 55%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Δεν ξεπέρασε το 5% του τζίρου του 2021 η εξαγορά της Αρκάδι

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Παπουτσάνης, η εξαγορά της σαπωνοποιίας Αρκάδι θα συνδράμει την προοπτική ανάπτυξης της κατηγορίας επώνυμων προϊόντων και εισάγει την εταιρεία στις αγορές φροντίδας ρούχων και καθαριστικών γενικής χρήσεως.
papoutsanis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Προχώρησε στην εξαγορά της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι»

Με την εξαγορά της ιστορικής εταιρείας η Παπουτσάνης διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά καθώς προσθέτει τη σειρά προϊόντων Αρκάδι για την καθαριότητα των ρούχων και του σπιτιού.