ΓΔ: 904.15 0.23% Τζίρος: 9.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:16:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MIG: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Θανάσης Παπανικολάου

Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί προσωρινά ο εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Θρουβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

«Παρελθόν» από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της MARFIN INVESTMENT GROUP αποτελεί ο Θανάσης Παπανικολάου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρία») ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Αθανασίου Παπανικολάου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί προσωρινά ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Θρουβάλας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διοικητικές αλλαγές στη MIG, ο Γ. Ευστρατιάδης εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Ο Ανέστης Μπακιρτζής ορίσθηκε ως νέος διευθυντής επενδυτικών σχέσεων του ομίλου και υπεύθυνος εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρίας. Ο Κριστόφ Βινιέν εξελέγη ως νέο μέλος της επιτροπής ελέγχου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG για τη Vivartia

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι μέτοχοι της Marfin Investment Group την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας τυχόν επαναληπτική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Στο 31,19% η έμμεση συμμετοχή της Πειραιώς Financial Holdings

Το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της νεοσυσταθείσας εταιρίας με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία» ανήλθε του ορίου του 25%, ενώ το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της μητρικής εταιρίας παρέμεινε αμετάβλητο.