ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΛΘ: Στα 2,69 εκατ. το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων

Με την τρέχουσα θετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων ανέρχεται σε ΕΥΡΩ € 2,69 εκατ.

Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, δικαιώνοντας τα αιτήματα της ΟΛΘ Α.Ε. Συγκεκριμένα, η εν λόγω δικαστική Απόφαση, ακυρώνει ουσιαστικά το αρνητικό αποτέλεσμα του φορολογικού ελέγχου επτά (7) οικονομικών ετών, από το 2005 έως και το 2011.

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου φορολογικού ελέγχου κοινοποιήθηκαν στην ΟΛΘ Α.Ε. το Σεπτέμβριο του 2016 και καταλογίστηκαν φόροι και προσαυξήσεις συνολικού ποσού ΕΥΡΩ 2,75εκατ. Το ποσό αυτό καταβλήθηκε εφάπαξ και ταυτόχρονα ασκήθηκαν άμεσα οι δέουσες δικαστικές ενέργειες και προσφυγές κατά των ανωτέρω κοινοποιηθέντων αποτελεσμάτων του φορολογικού ελέγχου.

Με την τρέχουσα θετική Απόφαση, το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων ανέρχεται σε ΕΥΡΩ € 2,69εκατ., πλέον τόκων από 30/3/2017.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον έλεγχο της οικογένειας Σαββίδη πέρασε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Αποχωρούν από την ΟΛΘ οι δύο γερμανικές εταιρείες που συμμετείχαν στην αποκρατικοποίηση του 2017 και ανεβαίνει στο 44,7% το ποσοστό μετοχών που ελέγχεται έμμεσα από την οικογένεια Σαββίδη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγή στην οργάνωση του Εσωτερικού Ελέγχου του ΟΛΘ

O κ. Ελευθέριος Τσίντζας έχει επιλεγεί από το διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) ως μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εξετάσεων, ενώ θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 11/01/2021.