ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

Στην Alter Ego κατέληξε η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega, αφού η προσφορά της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ύψους 33.999.999 ευρώ, ήταν μεγαλύτερη από εκείνη της Liquorina Limited. Δεν υπέβαλε τελικά προσφορά το STAR.

Η Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά για την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega, κερδίζοντας τον πλειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συνολικά υπεβλήθησαν δύο προσφορές. Η μία ύψους 33 εκατ. από τη Liquorina Limited και η άλλη ύψους 33.999.999 ευρώ από την Alter Ego.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά.

Στον κ. Μαρινάκη πουλήθηκε η πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο ιδιωτικός σταθμός στην 25ετή πορεία του, δηλαδή η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών). Στον τελευταίο επίσης εντάσσονται οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρίες, οι -ουκ ολίγες αλλά στην πλειονότητά τους ενεχυριασμένες, κατασχεμένες και γενικώς μη εισπράξιμες- απαιτήσεις από πελάτες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα και τα αποθέματα.

Εκτός των άλλων, στον κύριο Μαρινάκη πουλήθηκαν:

  • Η ταινιοθήκη, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων)
  • Τα σήματα. Αυτά αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάζεται ο διαδικτυακός ιστότoπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα cookies της Google «πονοκέφαλος» για τους ευρωπαίους εκδότες

Οι διαφημιζόμενοι θα στοχεύουν πλέον τμήματα του κοινού που περιλαμβάνουν εκατοντάδες ή χιλάδες ανθρώπους και θα προσδιορίζονται από την Google ανάλογα με την περιήγηση των χρηστών στο Ίντερνετ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση Μ.Τασόπουλου στη ΣΑΠΩΝ

Ο Μενέλαος Τασόπουλος, ως μοναδικός μέτοχος της ΣΑΠΩΝ, προέβη σε εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση 5.182.095 κοινών, ονομαστικών με δικαιώματα ψήφου μετοχών , αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica: Έναρξη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσ/νίκης - Β. Αιγαίου - Κυκλάδων

Το πρώτο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου , με ενδιάμεσες προσεγγίσεις στα νησιά Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επικίνδυνο νομικό «βραχυκύκλωμα» στο ενεργειακό δίκτυο Πελοποννήσου

Νέα πολύμηνη καθυστέρηση στο έργο του Δυτικού Διαδρόμου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων. Ο ΑΔΜΗΕ θα ακήσει κάθε νομικό δικαίωμα προκειμένου να ξεμπλοκάρει το έργο ύψους 110 εκατ. ευρώ.