ΓΔ: 873.56 1.18% Τζίρος: 56.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:56:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Διευρύνεται το δίκτυο καταστημάτων της Coffee Island στην Ελλάδα

Η εταιρεία καφεστίασης σχεδιάζει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ στα σχέδιά της βρίσκεται και η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό.

Το 400ο κατάστημα του δικτύου της εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία καφεστίασης Coffee Island. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κατάστημα έχει έκταση 70 τ.μ. και βρίσκεται στην Πάτρα, την πόλη από την οποία η εταιρεία ξεκίνησε το 1999.

Ειδικότερα, το πλάνο ανάπτυξης της Coffee Island για το πρώτο εξάμηνο του 2021 περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στην περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά. Προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου «Coffee Little Island».

Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της, η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται εντατικά για την ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το προηγούμενο έτος, η Coffee Island ολοκλήρωσε το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Café Femenino: Η εταιρεία που στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το κατάστημα της Café Femenino που άνοιξε στην Αθήνα αποτελεί το πρώτο σημείο της αλυσίδας στην Ευρώπη ενώ είναι και το πρώτο παγκοσμίως που θα μπορεί να πουλάει τον καφέ γυναικείων συνεργατικών σχημάτων καλλιέργειας στη λιανική αγορά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EΣΕΕ: Στηρίζουμε τη χώρα - Στηρίζουμε τις Μικρομεσαίες Εμπορικές Επιχειρήσεις

Επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από αύριο. Τα μέτρα τήρησης υγειονομικής προστασίας ύψιστη προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές.