ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Space Hellas: Πιστοποίηση IoT από την Cisco για Ελλάδα και Κύπρο

Η Space Hellas είναι επί του παρόντος ο μοναδικός συνεργάτης Cisco με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση πάνω στο IoT για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Την πιστοποίησή της ως “Cisco ΙοΤ Specialization Partner” ανακοίνωσε η Space Hellas, ύστερα από την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων του ρόλου που χρειαζόταν προκειμένου να λάβει από τη Cisco αυτή τη σημαντική πιστοποίηση του «IoT». Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός συνεργάτης Cisco με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Ειδικότερα, η λύση της Cisco στον τομέα του IoT αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λογισμικού, εφαρμογών και συσκευών που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ανάγκη στον τομέα του IoT. Παρέχει δυνατότητες αυτοματισμού των λειτουργιών μιας επιχείρησης, ευκολία στην υλοποίηση μεγάλης κλίμακας δικτύων, και ενσωματώνει μηχανισμούς ασφάλειας, εξειδικευμένους και προσαρμοσμένους στον τομέα του Industrial Networking και IoT. Με αυτόν τον τρόπο, η λύση της Cisco διακρίνεται για την ανθεκτικότητα σε επίπεδο εφαρμογών και λειτουργιών, προσφέρει προστασία απέναντι σε απειλές και αυξημένη ασφάλεια των IoT δεδομένων, καθώς και πλήρη ορατότητα και έλεγχο σε επίπεδο εφαρμογών.

Ουσιαστικά, η τεχνολογία ΙοΤ της Cisco αποτελεί μια «γέφυρα» μεταξύ του παραδοσιακού ΙΤ κόσμου και του περιβάλλοντος των Operations μιας επιχείρησης. Επιπλέον, ενσωματώνει τεχνολογία Fog Computing, προσφέροντας την δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών στο άκρο του δικτύου σε συσκευές όπως Routers, Switches και Compute Modules, και μειώνοντας το φορτίο των δεδομένων που μεταφέρονται στο Cloud, εκτελώντας τις απαραίτητες λειτουργίες κοντά στην πηγή των δεδομένων, τους IoT αισθητήρες.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνει και την ταχύτητα ανταπόκρισης των εφαρμογών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησης, βελτιστοποιεί τις IoT λειτουργίες της και προσφέρει την ευκαιρία για δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του κάθε τομέα.

Τέλος, η Space Hellas ως Cisco Gold Certified Partner κατέχει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις, στις οποίες έχει επενδύσει στη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασία της με τη Cisco και οι εξειδικεύσεις αυτές αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προς όφελος των πολυάριθμων πελατών της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

vodafone-tilepikoinwnies-optiki ina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναπτύσσει το δίκτυο οπτικών ινών για το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» η Vodafone

Το Vodafone Business υλοποιεί τέσσερις νέες συμβάσεις του μεγάλου έργου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, ύψους 51 εκατ. ευρώ, και προχωρεί σε σημαντικές επενδύσεις για την κατασκευή δικτύων οπτικών ινών και την επέκταση του Vodafone Giga Network.