ΓΔ: 807.7 1.93% Τζίρος: 25.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:12:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstosk

Γιορτάζει μισό αιώνα λειτουργίας η Samsung

Τα πενήντα χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε σήμερα η Samsung στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Suwon και έθεσε νέους στόχους για τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Samsung καθώς εισέρχεται στο επόμενο κεφάλαιο της λειτουργίας της. 

Η Samsung Electronics γιορτάζει σήμερα 1η Νοεμβρίου την 50η επέτειο από την ίδρυσή της. Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον εορτασμό στο Samsung Digital City, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Suwon. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και κορυφαία στελέχη της εταιρείας όπως οι: Kinam Kim, Vice Chairman & CEO του Device Solutions (DS) Division, Hyunsuk Kim, President & CEO του Consumer Electronics (CE) Division, και Dongjin Koh, President & CEO του IT & Mobile Communications (IM) Division.

Ο κος Jay Y. Lee, Vice Chairman Samsung Electronics, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αφοσίωση όλων των εργαζομένων της εταιρείας, τονίζοντας τη δέσμευση να φτάσει η Samsung έναν αιώνα λειτουργίας, εμπλουτίζοντας την κληρονομιά της. Μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο κος Lee δήλωσε: «Τα τελευταία 50 χρόνια οφείλονται στην αφοσίωση και στη σκληρή δουλειά καθενός από εσάς. Με το βλέμμα στα ερχόμενα 50, ας απελευθερώσουμε τη φαντασία μας και ας ονειρευτούμε ένα εντυπωσιακό μέλλον».

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να συνεισφέρει στην παγκόσμια κοινωνία μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, ο Vice Chairman της Samsung Electronics συνέχισε: «Ας δημιουργήσουμε ένα πιο υγιές και ευτυχισμένο μέλλον, εφαρμόζοντας τις νέες τεχνολογίες μας. Μαζί μοιραζόμαστε, μαζί αναπτυσσόμαστε, μαζί γινόμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο».

O κος Kinam Kim, Vice Chairman & CEO του DS Division, ανακοίνωσε τρεις βασικούς στόχους για τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Samsung καθώς εισέρχεται στο επόμενο κεφάλαιο της λειτουργίας της. 

«Η απρόβλεπτη αλλαγή, συνέπεια της μεταβολής των δημογραφικών στοιχείων και της συμπεριφοράς των καταναλωτών, θα αποτελέσει σήμα κατατεθέν της νέας εποχής του κλάδου της Τεχνολογίας», σημείωσε. «Για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας στη νέα εποχή, θα πρέπει να επιδιώξουμε την απόλυτη καινοτομία. Δεν θα πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να μαθαίνουμε, να είμαστε τολμηροί και ατρόμητοι, και ιδιαίτερα αναλυτικοί στην υλοποίηση των καθηκόντων μας».

Ο δεύτερος στόχος αφορά τη φιλοσοφία της εταιρείας για πελατοκεντρική επιχειρηματική δραστηριότητα. «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις προσδοκίες τους, πριν εκείνες προκύψουν, και βρίσκοντας τρόπους να επιτύχουμε στις αναπτυσσόμενες αγορές, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο της λειτουργίας μας», τόνισε ο κος Kim.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

monumenta-ktiria-ethniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕ: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για την Εθνική ασφαλιστική

Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες της Εθνικής Τράπεζας για την πώληση της θυγατρικής της έχουν ναυαγήσει για διάφορους λόγους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και η τρέχουσα διαδικασία αντιμετωπίζει προβλήματα.