ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

Bewise: Ολοκλήρωση του έργου Microsoft Dynamics 365 για την ALUMIL

Παράλληλα, έγιναν σημαντικές επεκτάσεις στη λειτουργικότητα της εφαρμογής πωλήσεων και της καταγραφής και διαχείρισης παραπόνων.

Η ομάδα της BEWISE - Microsoft Gold Certified Partner - σε συνεργασία με τα στελέχη του τμήματος Πληροφορικής της ALUMIL, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη μετάβαση στο cloud και την αναβάθμιση του Microsoft Dynamics 365 που η εταιρεία ALUMIL λειτουργούσε on premise, ενώ παράλληλα υλοποιήθηκαν σημαντικές επεκτάσεις στη λειτουργικότητά του.

Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε μια εν λειτουργία εταιρεία, χωρίς να διαταραχθεί στο ελάχιστο η καθημερινότητα των στελεχών και η επιχειρηματική συνέχεια της εταιρείας, έτσι ώστε αυτή τη στιγμή 350 χρήστες να έχουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης και real time συνδεσιμότητα με άλλα τρία συστήματα ανταλλαγής δεδομένων που χρησιμοποιεί ο οργανισμός.

Παράλληλα, έγιναν σημαντικές επεκτάσεις στη λειτουργικότητα της εφαρμογής πωλήσεων και της καταγραφής και διαχείρισης παραπόνων. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του cloud, έγιναν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις που βελτίωσαν σημαντικά τις λειτουργίες των τμημάτων πωλήσεων του ομίλου ALUMIL. Τέλος, αξιοποιήθηκαν οι δυνατότητες του Outlook integration και του Dynamics 365 mobile app στην καθημερινή λειτουργία από τους χρήστες, ενώ υλοποιήθηκε και το Customer Voice, το οποίο καλύπτει ανάγκες του GDPR και έρευνας ικανοποίησης πελατών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία στα συστήματα αλουμινίου

Η ALUMIL έχει καταφέρει να εδραιώσει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, σε όλες τις ηπείρους, ενώ διαθέτει 32 θυγατρικές ανά τον κόσμο. Το 2022 ο Όμιλος παρουσίασε αλματώδη αύξηση στους βασικότερους οικονομικούς δείκτες.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Στην Παγκρήτια τα δάνεια της dovalue, ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις

Η εταιρεία υλοποιεί πλάνο επενδύσεων, άνω των 10 εκατ. ευρώ, σε μια σειρά τομείς, από την έρευνα και την τεχνολογία, μέχρι την επέκταση της δυναμικότητας, την αυτοματοποίηση και την ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών της μονάδων.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλουμύλ: Εξυπηρετούμε κανονικά τις οικονομικές μας υποχρεώσεις

Η εταιρεία σημειώνει ότι η εμπλοκή εταιρειών διαχείρισης δανείων στις οικονομικές υποθέσεις της δεν δημιουργεί προβλήματα όμως τονίζει ότι χωρίς αυτή την εμπλοκή θα ήταν ευχερέστερη η χρηματοδότησή της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.