ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

H Info Quest επίσημος διανομέας της Red Hat σε Ελλάδα και Κύπρο

Το προϊόν της Red Hat, το Red Hat Enterprise Linux κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων για data centers σε όλο τον κόσμο.

Την ανάληψη της διανομής των προϊόντων της Red Hat σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Red Hat για περισσότερα από 25 χρόνια βοηθά οργανισμούς, παγκοσμίως, να υιοθετήσουν λύσεις ανοιχτού κώδικα και να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις αναφορικά με την ολοκλήρωση εφαρμογών και δεδομένων, την αξιοποίηση των τεχνολογιών cloud και τη βελτιστοποίηση των IT υποδομών τους.

Το προϊόν της Red Hat, το Red Hat Enterprise Linux κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων για data centers σε όλο τον κόσμο, ενώ ποσοστό υψηλότερο του 90% των εταιρειών που βρίσκονται στην παγκόσμια λίστα Fortune 500 εμπιστεύονται τις λύσεις της Red Hat. Αντίστοιχα, στην ελληνική αγορά αρκετοί οργανισμοί και επιχειρήσεις αξιοποιούν αποτελεσματικά τα προϊόντα της Red Hat.

Η Info Quest Technologies, ως στρατηγικός συνεργάτης της Red Hat θα διανέμει τα open hybrid cloud προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Red Hat OpenShift, της κορυφαίας διεθνώς πλατφόρμας Kubernetes. Σημειώνεται ότι η συνεργασία με τη Red Hat, εντάσσεται στο ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που διαθέτει η Info Quest Technologies στην αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Καλύπτει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Γ.Ε. Δημητρίου

Η Quest βάσει της συμφωνίας εξυγίανσης θα καλύψει σχεδόν όλο το πόσο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 5 εκατ. ευρώ της εταιρείας. Μέχρι το ποσό των 210.239,16 ευρώ μπορούν να συμμετέχουν στην ΑΜΚ οι παλαιοί μέτοχοι της Γ.Ε. Δημητρίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Αύξηση 10,9% του τζίρου στο α' τρίμηνο, ανήλθε στα 238 εκατ. ευρώ

Ό όμιλος κατέγραψε άνοδο 22% των πωλήσεων με την ισχυρότερη άνοδο να παρατηρείται στις πωλήσεις των προϊόντων Apple ενώ και οι υπηρεσίες πληροφορικής ενισχύθηκαν κατά 13%. Υποχώρησαν κατά 3,7% οι ταχυδρομικές υπηρεσίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mεγάλο έργο πληροφορικής σε ευρωπαϊκό οργανισμό κέρδισε η Uni Systems

Η συμφωνία ύψους 19,3 εκατ. ευρώ θα έχει τριετή διάρκεια και θα μπορεί να υπάρξουν δύο ετήσιες ανανεώσεις. Η Uni Systems θα παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης ICT συστημάτων σε συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές του ευρωπαϊκού οργανισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Άνοδος 39,9% των πωλήσεων 9μήνου, πενταπλασιασμός καθαρών κερδών

Στο εννεάμηνο του 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης της συμμετοχής του ομίλου στην Cardlink, η οποία απέφερε έκτακτα κεφαλαιακά κέρδη 85 εκατ. στη μητρική εταιρεία και 75,8 εκατ. στον όμιλο.