ΓΔ: 907.08 0.85% Τζίρος: 81.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

H Info Quest επίσημος διανομέας της Red Hat σε Ελλάδα και Κύπρο

Το προϊόν της Red Hat, το Red Hat Enterprise Linux κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων για data centers σε όλο τον κόσμο.

Την ανάληψη της διανομής των προϊόντων της Red Hat σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Red Hat για περισσότερα από 25 χρόνια βοηθά οργανισμούς, παγκοσμίως, να υιοθετήσουν λύσεις ανοιχτού κώδικα και να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις αναφορικά με την ολοκλήρωση εφαρμογών και δεδομένων, την αξιοποίηση των τεχνολογιών cloud και τη βελτιστοποίηση των IT υποδομών τους.

Το προϊόν της Red Hat, το Red Hat Enterprise Linux κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων για data centers σε όλο τον κόσμο, ενώ ποσοστό υψηλότερο του 90% των εταιρειών που βρίσκονται στην παγκόσμια λίστα Fortune 500 εμπιστεύονται τις λύσεις της Red Hat. Αντίστοιχα, στην ελληνική αγορά αρκετοί οργανισμοί και επιχειρήσεις αξιοποιούν αποτελεσματικά τα προϊόντα της Red Hat.

Η Info Quest Technologies, ως στρατηγικός συνεργάτης της Red Hat θα διανέμει τα open hybrid cloud προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Red Hat OpenShift, της κορυφαίας διεθνώς πλατφόρμας Kubernetes. Σημειώνεται ότι η συνεργασία με τη Red Hat, εντάσσεται στο ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που διαθέτει η Info Quest Technologies στην αγορά.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πανδημία αύξησε 20% τις πωλήσεις της Quest στο 9μηνο

Με την πανδημία να έχει ενισχύσει την ζήτηση στους περισσότερους από τους κλάδους που δραστηριοποιείται, ο όμιλος Quest καταγράφει ενισχυμένα αποτελέσματα εννεαμήνου. Αύξηση 9,4% της λειτουργικής κερδοφορίας.