ΓΔ: 893.91 -1.34% Τζίρος: 72.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:54:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΔΔΗΕ
Φώτο: ΔΕΔΔΗΕ

Υπεγράφη σήμερα η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων που προηγήθηκαν, καθώς και για το πνεύμα συνεργασίας και τον εποικοδομητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα διάφορα θέματα η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Υπεγράφη σήμερα η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τριετούς διάρκειας (2021-2024) για τους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ, μεταξύ της διοίκησης της εταιρίας και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

«Με τη νέα σύμβαση επιλύονται ζητήματα του παρελθόντος και αντιμετωπίζονται νέα. Πάντως, αν και δεν επιλύεται το σύνολο των προβλημάτων το «συνολικό άθροισμα» είναι θετικό και η Ομοσπονδία μαζί με τα σωματεία-μέλη της , μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και εξαντλητικό διάλογο, θα συνεχίσει να εργάζεται για την οριστική διευθέτησή τους», επισημαίνει η ΓΕΝΟΠ. Σημειώνει ιδιαίτερα το επίδομα 5% στο βασικό μισθό για τους εναερίτες, που δίνει οριστική λύση σε μια εκκρεμότητα που υπάρχει από το 1995 και το επίδομα επιφυλακής για τους εργαζόμενους στην περιφέρεια.

Τέλος, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων που προηγήθηκαν καθώς και για το πνεύμα συνεργασίας και τον εποικοδομητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα διάφορα θέματα η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ δημιουργώντας συνθήκες εμπέδωσης της εργασιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απαραίτητος ο συντονισμός των διαχειριστών για επιτυχημένη ενεργειακή μετάβαση

Στο πλαίσιο της τριήμερης συνάντησης «SEERC 6th TAC Meeting & Workshop», ο ΑΔΜΗΕ υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας που εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με την εγκατάσταση ψηφιακών προβολικών συστημάτων.