ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
iron-irwn-hrwn
Φώτο: ΗΡΩΝ

Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων σε τρεις πόλεις ο ΗΡΩΝ

Στα 13 ανέρχονται πλέον τα συνολικά σημεία εξυπηρέτησης κοινού του ομίλου ΗΡΩΝ. Που βρίσκονται τα τρια νέα καταστήματα της εταιρείας.

Ο ΗΡΩΝ επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων του σε όλη τη χώρα, με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων λιανικής πώλησης ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις  πόλεις: τον Πειραιά, την Πάτρα και το Βόλο. Στα 13 ανέρχονται πλέον τα συνολικά σημεία εξυπηρέτησης, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η Εταιρεία για το σπίτι και την επιχείρηση.

Ο ομιλος ΗΡΩΝ, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα παρά την πανδημία, επιβεβαιώνει  τη δέσμευσή  αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα. 

Στα καταστήματα ΗΡΩΝ, ιδιώτες και επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους. Μπορούν ακόμα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.  

Όλοι οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την επόμενη ημέρα της ενέργειας καθώς και τις «καθαρές» ενεργειακές λύσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Σε αυτές ανήκουν το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες ΗΡΩΝ να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά έως και μηδενίζοντας το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές, αλλά και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης Eco Drive HOME & EcoDrive HOME CHARGE, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Τα τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ βρίσκονται:

Πειραιάς
Ηρώων Πολυτεχνείου 15, Πειραιάς, 18532
Τηλ: 211 4181488 / 211 4181489
E-mail: [email protected]

Πάτρα
Ερμού 68, Πάτρα, 26221
Τηλ: 261 0222050
Email: [email protected] 

Βόλος
Δημητριάδος 166, Βόλος, 38221
Τηλ: 242 1313626
E-mail: [email protected]

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

iron-irwn-hrwn
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε τον έλεγχο των ΗΡΩΝ Ι - ΗΡΩΝ ΙΙ από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας αυξάνει το αποτύπωμα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην παραγωγή και εμπορία ενέργειας, ενισχύοντας τις προϋποθέσεις για έναν σημαντικό ρόλο του Ομίλου στην μεταβαλλόμενη ελληνική αγορά ενέργειας.