ΓΔ: 1225.25 -0.89% Τζίρος: 33.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:34:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Lampsa.gr

Λάμψα: Δεν πωλούνται τα «Μεγάλη Βρετανία» και «King George»

Θέση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη πώληση των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και «Κing George» πήρε η Λάμψα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων τα οποία παρουσίαζαν ως πιθανή τη πώληση των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George», προχώρησε η Λάμψα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν την 'Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.' να πωλεί τα ξενοδοχεία 'Μεγάλη Βρετανία' και 'King George' , η εταιρία επιθυμεί να δηλώσει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι παρά το προϊόν φαντασίας κάποιων επιτήδειων και αυτόκλητων “μεσαζόντων”, από τους οποίους βρίθει, τελευταία, η ελληνική αγορά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον Σεΐχη του Κατάρ, Faisal Al Thani, να δείχνει έντονο ενδιαφέρον τόσο για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όσο και για το King George, ενώ τον παρουσίαζαν να επιθυμεί να επενδύσει στον τομέα του Τουρισμού στην χώρα μας, και ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάμψα: Η ανάκαμψη του τουρισμού οδήγησε σε αύξηση 322% της κερδοφορίας

Αν και τα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου παρέμειναν κλειστά στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου εξαμήνου, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ κατέγραψε αξιοσημείωτη βελτίωση των μεγεθών, τα οποία όμως υπολείπονται σημαντικά από τα αντίστοιχα του 2019.