ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Lampsa.gr

Λάμψα: Δεν πωλούνται τα «Μεγάλη Βρετανία» και «King George»

Θέση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη πώληση των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και «Κing George» πήρε η Λάμψα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων τα οποία παρουσίαζαν ως πιθανή τη πώληση των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George», προχώρησε η Λάμψα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν την 'Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.' να πωλεί τα ξενοδοχεία 'Μεγάλη Βρετανία' και 'King George' , η εταιρία επιθυμεί να δηλώσει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι παρά το προϊόν φαντασίας κάποιων επιτήδειων και αυτόκλητων “μεσαζόντων”, από τους οποίους βρίθει, τελευταία, η ελληνική αγορά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον Σεΐχη του Κατάρ, Faisal Al Thani, να δείχνει έντονο ενδιαφέρον τόσο για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όσο και για το King George, ενώ τον παρουσίαζαν να επιθυμεί να επενδύσει στον τομέα του Τουρισμού στην χώρα μας, και ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει η Λάμψα τις φήμες πώλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

Κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι «"πληροφορίες” περί πώλησης του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία”, κινούνται στη σφαίρα του φαιδρού και δη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία δεν χωρούν αστειότητες»