ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: doValue

doValue Greece: Ρυθμίσεις δανείων ύψους 5 δισ. ευρώ

Όπως αναφέρεται σε επιστολή του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας προς τους εργαζόμενους «στον έναν χρόνο αυτόνομης πορείας η doValue Greece έκανε πραγματικότητα όλες τις δεσμεύσεις» που ανέλαβε.

Έναν χρόνο αυτόνομης δραστηριότητας έκλεισε η εταιρεία doValue Greeceμε τον πρόεδρό της κ. Θ. Καλαντώνη και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τ. Πανούση, να αποστέλλουν επιστολή προς τους εργαζόμενους στην οποία καταγράφουν την πορεία της εταιρείας σε αυτό το διάστημα και υπογραμμίζουν ότι αυτή επιτεύχθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των υπαλλήλων της. 

Όπως τονίζεται στην επιστολή η εταιρεία «σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί λύσεις προς το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων» και προστίθεται ότι σε αυτόν τον χρόνο δραστηριότητας συνέβησαν τα ακόλουθα: 

  • Στήριξη των πληγέντων από την πανδημία, με παροχή αναστολής πληροφμών για δάνεια ύψους έξι δισ. ευρώ σε περίπου 90.000 δανειολήπτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Παράλληλα 26.000 πελάτες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Γέφυρα Ι» για δάνεια σχεδόν δύο δισ. ευρώ, ενώ το ύψος της επιδότησης φθάνει στα 45 εκατ. ευρώ και άλλοι 20.000 πελάτες έχουν αιτηθεί ένταξη στο πρόγραμμα «Γέφυρα ΙΙ» για δάνεια άνω των 2,5 δισ. ευρώ. 
  • Στήριξη των συνεργάσιμων δανειοληπτών με ρυθμίσεις, πολλές από τις οποίες περιλάμβαναν άφεση χρέους. «Μέσα στο 2020 ρυθμίστηκαν 45.000 δάνεια ύψους σχεδόν 3 δις. ευρώ, ενώ μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2021 ρυθμίστηκαν άλλα 25.000 δάνεια ύψους 1,7 δις. ευρώ, συνολικά για σχεδόν 70.000 πελάτες. Δηλαδή στη διετία της κρίσης του Covid – 19 ρυθμίστηκαν σχεδόν 5 δις. ευρώ.»
  • «Ειδικά για το δανειακό χαρτοφυλάκιο τη Eurobank, σχεδιάσαμε, διαπραγματευτήκαμε και υλοποιήσαμε συμφωνίες, σε εξατομικευμένη βάση, ώστε να “θεραπευτούν” και να καταστούν και πάλι εξυπηρετούμενα, δάνεια ύψους άνω των 600 εκατ. ευρώ».
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Panoysis, Panoyshw, doValue Greece
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

doValue Greece: Νέα πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων Altamira Properties

Η νέα πλατφόρμα παρέχει ένα εργαλείο για την προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά, δίνοντας την δυνατότητα σε επενδυτές και ιδιώτες να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις.