ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Profile Software παρουσιάζει τη νέα διεθνή πλατφόρμα Acumen.plus

Η πλατφόρμα θα προσφέρει δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν τις εισερχόμενες συναλλαγές, πριν καταχωρηθούν στο σύστημα, μειώνοντας λάθη και εξασφαλίζοντας ποιότητα δεδομένων.

Η Profile Software, παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα Acumen.plus για Διαχείριση Διαθεσίμων (Treasury Management), η οποία παρέχει προηγμένες STP, real-time δυνατότητες, καθώς και πλήρη αυτοματοποίηση ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του σύγχρονου Treasurer σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή της ανακοίνωση: 

«Αξιοποιώντας τεχνογνωσία από διεθνείς υλοποιήσεις σε 45 χώρες αναπτύχθηκε το Acumen.plus το οποίο ενδυναμώνει τον χρήστη να ελέγχει και να επιβεβαιώνει μαζικές εισαγωγές συναλλαγών. Προσφέρει μαζική φόρτωση με ασφαλή και εύκολη παρακολούθηση της διαδικασίας. Οι χρήστες μπορούν να επιθεωρήσουν και να εγκρίνουν τις εισερχόμενες συναλλαγές, πριν καταχωρηθούν στο σύστημα. Με αυτό τον τρόπο, μειώνονται σημαντικά τα λάθη και εξασφαλίζεται η ποιότητα των δεδομένων, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον τομέα του Treasury. Επιπρόσθετα, η λειτουργία της «γρήγορης εισαγωγής» είναι διαθέσιμη για Money Market, Bond και FX Spot συναλλαγές. Όταν οι συναλλαγές δεν έχουν εισαχθεί αυτόματα από εξωτερικές πλατφόρμες διαπραγμάτευσης μέσω real time APIs, μπορούν να εισαχθούν στο σύστημα εύκολα και γρήγορα, με καταχώρηση μόνο των βασικών στοιχειών της συναλλαγής, σε ένα πεδίο εντολής. H λειτουργία επιτρέπει στους traders να εισάγουν συναλλαγές σε δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας έτσι σημαντικό χρόνο για πιο παραγωγικές δραστηριότητες.

To Acumen.plus παρέχει ευελιξία στη διαμόρφωση των οθονών της εφαρμογής και την ενδεχόμενη απόκρυψη μη χρησιμοποιούμενων πεδίων. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημα επιτρέπει στον Treasurer την πρόσβαση σε οικείες οθόνες από άλλες εφαρμογές ή προηγούμενα συστήματα, ώστε να μπορεί να εστιάσει στις πληροφορίες που σχετίζονται με τον χρήστη, και που ικανοποιούν τις εκάστοτε ροές εργασιών της τράπεζας και του τύπου της συναλλαγής. Όλα τα δεδομένα ανάλυσης/αναφορές είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω των dashboards ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα καθορισμού προσωπικών εντολών συντόμευσης (shortcuts). Η λειτουργία παραγωγής αναφορών έχει εμπλουτιστεί για on-demand reporting. Τα τυποποιημένα γραφήματα και τα dashboards παρέχουν τη συνολική, ολοκληρωμένη απεικόνιση της δραστηριότητας σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα προϊόντα, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες ή τύπους συναλλαγών, όπου και αν αυτό απαιτείται.

Οι λειτουργίες μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν, ώστε να ανταποκριθούν σε νέες απαιτήσεις και επιχειρηματικές ανάγκες. Το Acumen.plus επιτρέπει στους υπεύθυνους διαχείρισης διαθεσίμων να λαμβάνουν πιο γρήγορα, αλλά και πιο εμπεριστατωμένα, τις αποφάσεις τους, με άμεση δυνατότητα μέτρησης του ρίσκου και της απόδοσης των διαφόρων χαρτοφυλακίων».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε εν μέρει κάλυψη ομολογιακού δανείου θυγατρικής προχώρησε η Profile

Αφορά ποσό ύψους 800.000 ευρώ, ενώ τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου η θυγατρική εταιρεία να υλοποιήσει το επιχειρηματικό της πλάνο, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Profile.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής, ήτοι μέχρι την 24η Ιουνίου 2026, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.