ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Trastor: Ολοκληρώθηκε η πώληση κτιρίου στο Χαλάνδρι έναντι 5 εκατ. ευρώ

Το ακίνητο είχε αποκτηθεί από την Trastor τον Νοέμβριο του 2018 έναντι 4 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία συνεχίζει την επενδυτική στρατηγική της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Την ολοκλήρωση της πώλησης αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων έναντι 5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Trastor. Το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αποκτηθεί το 2018 για 4 εκατ. ευρώ και η πώληση του είναι σύμφωνη με τον κύκλο ωρίμανσης των ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας που συνεχίζει την επενδυτική της στρατηγική.

Το πολυώροφο επαγγελματικό κτιριακό συγκρότημα συνολικής επιφανείας 4.003,58 τ.μ., βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισίας 278 στο Χαλάνδρι Αττικής.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της:

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. (η "Εταιρεία") ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέχεια της από 19ης Απριλίου 2021 υπογραφής προσυμφώνου, την ολοκλήρωση της πώλησης ενός αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι, έναντι συνολικού τιμήματος €5,05 εκ.

Το ακίνητο είχε αποκτηθεί τον Νοέμβριο του 2018 προς €4,00 εκ

H εν λόγω πώληση είναι σύμφωνη με τον κύκλο ωρίμανσης των υφιστάμενων ακίνητων του χαρτοφυλακίου της εταιρείας, αποδίδοντας μεσοπρόθεσμα σημαντικές σωρευτικές υπεραξίες για τους μετόχους της. Παράλληλα η εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής προστιθέμενης αξίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.