ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
electric cars-ilektrika-autokinita
Φώτο: Shutterstock

Watt & Volt: Αναπτύσσει το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Το δίκτυο Chargespot δίνει την ευκαιρία σε κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να βρουν πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ σημαντικά οφέλη υπάρχουν και για τις επιχειρήσεις που θα έχουν τα σημεία φόρτισης.

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και για την WATT+VOLT, έχει θέσει σαν στόχο να συνεχίσει να διευρύνει με αμείωτο ρυθμό το δίκτυο Chargespot, με την προσθήκη νέων συνεργατών όπου θα έχουν σημαντικά οφέλη. Μέσω του δικτύου Chargespot δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό συμβαίνει πολύ εύκολα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Chargespot που «κατεβάζουν» δωρεάν στο κινητό τους και μπορούν πολύ εύκολα και με ασφάλεια να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να γεμίζουν με «πράσινη» ενέργεια το αυτοκίνητό τους. 

Οι πρόσφατες προσθήκες επιχειρήσεων στο δίκτυο Chargespot είναι οι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων Mercedes Georgiadis στον Εύοσμο, VIP Luxury Car Care και η Latsis A.E. VW-Audi στην Πάτρα, το εμπορικό κέντρο Atrina Center στην Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα λιανικής Biokarpet στα Γιάννενα και το κατάστημα επίπλων GAND στην Αθήνα.

Μέσα από το δίκτυο Chargespot επωφελούνται και οι επιχειρήσεις με μοναδικά προνόμια καθώς αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις, και βλέπουν οφέλη στο λογαριασμό ρεύματος ενώ δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον που αποτελεί παράγοντα κλειδί πλέον για τους καταναλωτές στην μετά πανδημία εποχή. Στο https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot και να γίνουν μέλη του δικτύου Chargespot Business.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

deda-fysiko aerio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΔΑ: Επενδύσεις ενός δισ. ευρώ και δημιουργία 6.000 θέσεων εργασίας

Βάσει του προγράμματος ανάπτυξης της επιχείρησης για το διάστημα 2021 - 2025, θα κατασκευαστούν 2.000 χιλιόμετρα δικτύου διανομής φυσικού αερίου, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μ. Τσάκας.
DEPA Emporias, Fysiko Aerio, Polyxroniou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Η απολιγνιτοποίηση ενισχύει τον ρόλο του φυσικού αερίου

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Πολυχρονίου,  συντονιστή διευθυντή Δραστηριοτήττων Στρατηγικής και Ανάπτυξης της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το φυσικό αέριο αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των συμβατικών μορφών ενέργειας και των ΑΠΕ.
ΔΕΔΔΗΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην αυστραλιανή Macquarie το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, στα 2,1 δισ. η αποτίμηση

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε διάστημα οκτώ μηνών, ενώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη, από πλευράς τιμήματος, ιδιωτικοποίηση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Ξεπέρασε τις προσδοκίες το τίμημα.