ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intertech
Φώτο: Intertech

Intertech: Στρατηγική συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise

Η νέα συνεργασία είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού και του αντίστοιχου επενδυτικού και αναπτυξιακού πλάνου της Intertech, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Με χρηματιστηριακή ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε από την Intertech η στρατηγική της συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise, της οποίας η δραστηριότητα περιλαμβάνει σειρά λύσεων και προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα των επικοινωνιών. Όπως κοινοποιήθηκε: 

Σε συνέχεια των επενδύσεων και των ανακοινώσεων των σχετικών συνεργασιών της Intertech SA στην αγορά των επικοινωνιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία νέα και ιδιαίτερα σημαντική κίνηση. Ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise, έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών και παρόχων λύσεων επικοινωνίας, συνεργασίας, cloud και δικτύωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, καθώς και περίπου 830.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι υποστηρίζονται από 3.400 business partners της εταιρείας. Με κεντρικό μήνυμα «Συνδέουμε τα πάντα, προσφέροντας λύσεις δικτύωσης, επικοινωνίας και cloud για την ψηφιακή εποχή, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στην επιτυχία των πελατών μας», η Alcatel-Lucent Enterprise παρέχει τις λύσεις της, τόσο μέσω του μοντέλου Cloud, όσο και στον χώρο του πελάτη (On-Premises), ή και συνδυασμό αυτών (Hybrid).

Το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει (ενδεικτικά), λύσεις δικτύωσης όπως switches, WLAN, Management & Security κ.α., ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρηματική συνέχεια (Business Continuity), επικοινωνία μέσω Cloud αλλά και πλατφόρμες επικοινωνιών με τη μορφή υπηρεσίας (CPaaS – Communication Platform as a Service), προϊόντα επικοινωνιών όπως τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και εφαρμογές, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών (εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης, προσωποποιημένες υπηρεσίες κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει σειρά λύσεων και προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (έως 300 άτομα), γεγονός που σε συνδυασμό με τη μοναδική εμπειρία και παρουσία της Intertech στην τοπική αγορά, την καθιστά μία από τις πλέον αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προσιτές προτάσεις για την ελληνική αγορά. Η νέα συνεργασία είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού και του αντίστοιχου επενδυτικού και αναπτυξιακού πλάνου της Intertech, το οποίο υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, με στόχο τη δημιουργία του κορυφαίου παρόχου λύσεων τηλεφωνικών κέντρων και επικοινωνιών στην Ελλάδα, αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας με τη δημιουργία μίας σειράς νέων «καναλιών» εσόδων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ