ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
αττικές εκδόσεις

Στις Αττικές Εκδόσεις το 100% της εταιρείας Ιονικές Εκδόσεις

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των 225.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις ΑΕ και δεν υπερβαίνει το 30% των ιδίων κεφαλαίων της.

Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις ανακοίνωσε την εξαγορά 153.430 ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστού 33,5%, στην θυγατρική της εταιρεία Ιονικές Εκδόσεις ΑΕ, που κατείχε ο μέτοχος μειοψηφίας Natrona Holdings LTD. Μετά την ως άνω εξαγορά, η Αττικές Εκδόσεις ΑΕ κατέχει πλέον το 100% της Ιονικές Εκδόσεις ΑΕ.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των 225.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις ΑΕ και δεν υπερβαίνει το 30% των ιδίων κεφαλαίων της, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας Ιονικές Εκδόσεις ΑΕ είναι η έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.harpersbazaar.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λεύκωμα Who is Who
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξερεύνηση των εκδοτικών οίκων στα ελληνικά πανεπιστήμια

Τα εκδοτικά προγράμματα ελληνικών ιδρυμάτων, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, εστιάζουν στην προώθηση της έρευνας και της παιδείας. Το ΕΙΕ ξεχωρίζει για τις επιστημονικές σειρές του, τη φιλολογική επιμέλεια και τη συμβολή στη γνώση.
Λεύκωμα Who is Who
ΔΙΕΘΝΗ

Ο αδερφός της Νταϊάνα γράφει βιβλίο για τη ζωή της

Ο Τσαρλς Σπένσερ παρουσιάζει τη ζωή της αδελφής του Νταϊάνα, σχεδόν 30 χρόνια μετά τον θάνατό της, στο βιβλίο «Νταϊάνα, η αδελφή μου», που κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να αποκαλύψει την αλήθεια από τη δική του οπτική.
Ερείπια από πόλεμο
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικός εκδοτικός οίκος: Χάθηκαν 800.000 βιβλία από ρωσικές επιδρομές

Ο ουκρανικός εκδοτικός οίκος BookChef ανακοίνωσε ότι σχεδόν 800.000 βιβλία του καταστράφηκαν σε πυρκαγιά αποθήκης έπειτα από ρωσικές επιδρομές, προκαλώντας απώλεια της πλειοψηφίας των τίτλων του.
Στοίβα βιβλίων
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Ξένοι συγγραφείς σταματούν τις εκδόσεις τους στον Grasset

Ξένοι συγγραφείς του οίκου Grasset δήλωσαν ότι δεν θα στείλουν ξανά έργα τους εκεί, μετά την απομάκρυνση του διευθύνοντα συμβούλου Ολιβιέ Νορά, εκφράζοντας ανησυχία για το μέλλον και την ακεραιότητα του οίκου.