ΓΔ: 1011.4 0.74% Τζίρος: 29.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:38:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Omilos Iraklis, Omilos Hraklis
Πηγή: Όμιλος Ηρακλής

Νέος οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Ηρακλής ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς.

Tη θέση του γενικού διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών του ομίλου Ηρακλής, μέλος της Holcim, αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Λυμπερόπουλος.

Giorgos Lymperopoulos - omilos Hraklis

 

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), βιομηχανίας, φαρμάκων και υγείας. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στη Νορβηγία.

Ο Δημήτρης Χανής, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ηρακλής, δήλωσε «Καλωσορίζω τον κ. Λυμπερόπουλο στον όμιλό μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο. Η διεθνής εμπειρία και τεχνογνωσία του θα συνεισφέρει στην υλοποίηση του «πράσινου» επενδυτικού μας προγράμματος, ενισχύοντας παράλληλα την κερδοφορία μας και εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο σύγχρονο αειφόρο οικοδομείν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον πιο παραγωγικό τομέα αποβλήτων μπαίνει ο όμιλος Ηρακλής

Τα Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) όπου εισέρχεται ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, αντιπροσωπεύει το 25-30% του συνόλου των αποβλήτων της ΕΕ και η ανακύκλωσή τους αποτελεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα.