ΓΔ: 1063.14 -0.12% Τζίρος: 19.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:31:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELBO
Φωτο: ΕΛΒΟ

ΕΛΒΟ: Με ανανεωμένες δυνατότητες και δικό της περίπτερο στη ΔΕΘ

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος.

Ένα μέρος των ανανεωμένων δυνατοτήτων της, καθώς και μια προεπισκόπηση της νέας εποχής που διαμορφώνεται για τη διεθνή βιομηχανία ειδικού τύπου οχημάτων φιλοδοξεί να αναδείξει η ΕΛΒΟ με την παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος. Συγκεκριμένα παρουσιάζει το ATeMM (All Terrain electric Mission Module), ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα πολλαπλών αποστολών και πεδίων επιχειρήσεων που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε υφιστάμενο όχημα και να το μετατρέψει σε 6x6 ή 8x8 πλατφόρμα με πλήρη αυτάρκεια σε θέματα ενέργειας κατά την επιχειρησιακή δράση.

«Η παρουσία της νέας ΕΛΒΟ στο σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χώρας αναδεικνύει τη δέσμευση μας για τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα πρωταγωνιστεί στα θέματα του κλάδου, αξιοποιώντας τις ικανότητες της εγχώριας παραγωγής, διευρύνοντας τα όρια της Ελληνικής εξωστρέφειας και εξαγωγών. Η Θεσσαλονίκη και η περιοχή της Βορείου Ελλάδος είναι, άλλωστε, η βάση και το εφαλτήριο της μακροχρόνιας στρατηγικής ανάπτυξης που έχουμε ξεκινήσει να υλοποιούμε» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΛΒΟ, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εφικτή αλλά και επιβεβλημένη η ένταξη της ΕΛΒΟ στον ΣΕΚΠΥ

Η ένταξη της εταιρείας στον Σύνδεσμο έρχεται ενάμιση χρόνο μετά τη μεταβίβαση της μέσω διεθνούς διαγωνισμού στην κοινοπραξία των νέων μετόχων, η οποία έδωσε διέξοδο στην 6ετή αδράνεια που είχε περιέλθει.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Epsilon SingularLogic οδηγεί την ψηφιακή αναβάθμιση της ΕΛΒΟ

Ένα ακόμα βήμα κάνει η ΕΛΒΟ μετά την επανεκκίνησή της, αυτή τη φορά με την ανάπτυξη της ψηφιακής της υποδομής που ανέθεσε στην Epsilon SingularLogic. Ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες.
ELVO, ELBO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΕΛΒΟ από τις SK Group – Plasan – Γλύνης

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής με ποσοστό 21% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, συμμετέχοντας στα οφέλη της πορείας ανάπτυξης της νέας ΕΛΒΟ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΛΒΟ ο Δ. Αγγελόπουλος

Ο κ. Αγγελόπουλος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Διοίκηση Υποβρυχίων ενώ έχει αναλάβει θέσεις διοίκησης σε σημαντικές επιχειρήσεις όπως τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ και τον γερμανικό όμιλο Thyssenkrupp Marine Systems.