ΓΔ: 1027.25 0.43% Τζίρος: 103.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: EY Ελλάδος

Στο δυναμικό της EY Ελλάδος, ως εταίρος, ο Γιώργος Πουλόπουλος

Ο κ. Πουλόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Henley Management College (Brunel University) στο Λονδίνο.

Ο Γιώργος Πουλόπουλος εντάχθηκε στη διοικητική ομάδα της ΕΥ Ελλάδος ως νέος εταίρος, υπεύθυνος για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς CFOs (Οικονομικούς διευθυντές), όπως ανακοινώθηκε. Ταυτόχρονα, ο κ. Πουλόπουλος θα παρέχει υπηρεσίες εταιρικής στρατηγικής σε διευθύνοντες συμβούλους και άλλους επιχειρηματικούς ηγέτες, υποστηρίζοντάς τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του επιχειρησιακού μετασχηματισμού των εταιρικών οργανισμών τους.

Με επαγγελματική εμπειρία σχεδόν τριών δεκαετιών, ο κ. Πουλόπουλος κατείχε διευθυντικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και σε ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υποδομές, στη ναυτιλία και στα media, με κύριους τομείς ευθύνης τα χρηματοοικονομικά, τα πληροφοριακά συστήματα, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη στρατηγική, τις σχέσεις με τους επενδυτές και τη διαχείριση προμηθειών.

Ο κ. Πουλόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Henley Management College (Brunel University) στο Λονδίνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, Παναγιώτης Παπάζογλου, τόνισε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην οικογένεια της ΕΥ Ελλάδος και στη διοικητική της ομάδα, τον Γιώργο Πουλόπουλο, ένα στέλεχος με μακρόχρονη σταδιοδρομία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, με αποδεδειγμένες ικανότητες και με σημαντικό έργο. Είμαι βέβαιος ότι, με την πολύτιμη εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική πορεία και την κυρίαρχη θέση της EY Ελλάδος στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιότητας προς τις ελληνικές επιχειρήσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY: Κατακόρυφη πτώση της παγκόσμιας αγοράς δημόσιων εγγραφών το γ' τρίμηνο

Οι εταιρείες και οι επενδυτές στην αγορά των δημόσιων εγγραφών αντιμετώπισαν εντεινόμενες μακροοικονομικές προκλήσεις, αβεβαιότητα της αγοράς, αυξανόμενη αστάθεια και πτώση των τιμών των μετοχών παγκοσμίως.
digital, metasximatismos, emporio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥ: Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων

Όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΥ οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στην καινοτομία και τις τελευταίες γενιές τεχνολογίας ώστε να ενισχυθεί το αποτύπωμά τους στην αγορά ενώ βελτιώνεται και ο τρόπος διοίκησης μιας επιχειρήσης.