ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
IQOS-Papastratos
Φωτο: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Τα καταστήματα IQOS λαμβάνουν πιστοποίηση “Covid-Shield” για 2η χρονιά

Τα καταστήματα IQOS ανοίγουν μια νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών, φροντίζοντας για την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19.

Ως «Covid-Shield» πιστοποιήθηκαν τα καταστήματα ΙQOS από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την ασφαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Covid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria με γνώμονα την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Οι εξαιρετικές αξιολογήσεις που έλαβαν τα καταστήματα IQOS από τους ίδιους τους καταναλωτές για την ασφάλεια στην φυσική εμπειρία εξυπηρέτησης έθεσαν τις βάσεις για την ασφαλή και παράλληλα υψηλή καταναλωτική εμπειρία εντός των καταστημάτων, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Παπαστράτος

Τα καταστήματα IQOS ανοίγουν μια νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση μέσω της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει τη λειτουργία τους. Φροντίζοντας για την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, καταφέρνουν να διατηρούν στο ακέραιο την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που επιθυμούν να απολαμβάνουν, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, την υψηλής ποιότητας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχεται εντός των καταστημάτων, συνεχίζει η ανακοίνωση. 

Σε δήλωσή της, η Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων ΙQOS, κυρία Βάγια Σιμόγλου, ανέφερε: «H ασφάλεια των καταναλωτών και των εργαζομένων είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση που έλαβαν τα καταστήματα IQOS, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς επιβεβαιώνεται η ασφάλεια που εισπράττουν οι καταναλωτές από την πρώτη στιγμή που εισέρχονται στα καταστήματα. Πιο περήφανοι από όλα, όμως, είμαστε για την γρήγορη προσαρμογή των υπηρεσιών μας στα καταστήματα IQOS, καταφέρνοντας να παρέχουμε εν μέσω πανδημίας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα σε συνθήκες απόλυτης και πιστοποιημένης ασφάλειας για όλους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος και Nobacco ενώνουν δυνάμεις για προϊόντα μειωμένου κινδύνου

Η συμφωνία με τη NOBACCO θα βοηθήσει την Παπαστράτος να επιτύχει τον στόχο της για 1,5 εκατ. λιγότερους καπνιστές μέχρι το 2025, ενώ έχει δεσμευτεί μέχρι το 2023 το 75% των εσόδων της να προέρχεται από εναλλακτικά του τσιγάρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Philip Morris: Πρόταση για εξαγορά της φαρμακοβιομηχανίας Vectura

Σε περίπτωση απόκτησης της Vectura, η PMI διεισδύει στους τομείς των καινοτόμων εισπνεόμενων προϊόντων και των σκευασμάτων που λαμβάνονται από το στόμα, ενώ επιταχύνεται η υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παπαστράτος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: Επένδυση 125 εκατ. ευρώ και 115 νέες θέσεις εργασίας

Αυξάνεται η δυναμικότητα παραγωγής του εργοστασίου της Παπαστράτος, αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού. Ποιοι είναι οι πέντε πυλώνες της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη.