ΓΔ: 908.95 3.66% Τζίρος: 32.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:45 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ONEX - Beyond 4.0 - Thessaloniki
Φωτο: ONEX

Onex Life Box: Η αληθινή ζωή μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη

Το LifeBox είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο υπηρεσίες διαχείρισης όλων των εκφάνσεων στη ζωή του, η οποία εξελίσσεται με βάση την τεχνητή νοημοσύνη.

Η πρώτη παρουσίαση του ΟΝΕΧ LifeBox έγινε στην πρώτη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «Beyond 4.0», που έλαβε χώρα 14-16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Ο Όμιλος ΟΝΕΧ, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, και ο τεχνολογικός του βραχίονας ΟΝΕΧ ΙοΤ, σχεδιάζει, με επίκεντρο τον άνθρωπο, λύσεις και καινοτομίες με σκοπό η τεχνολογία να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίστροφο.

Η αληθινή ζωή μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη: Ταξίδια, οικογένεια, fitness και διατροφή, άδειες/ πιστοποιητικά/επαφή με δημόσιες υπηρεσίες, διασκέδαση εκτός ή εντός σπιτιού (ταινίες, μουσική, βιντεοπαιχνίδια), χόμπι, μετακίνηση, εργασία, ενημέρωση, εκπαίδευση, αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, όλα όσα απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και για τα οποία αναζητά λύσεις με ταχύτητα και ευκολία, καθώς ο χρόνος του είναι πολύτιμος.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία αγγίζει όλες τις πτυχές της ζωής του. Το LifeBox είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο υπηρεσίες διαχείρισης όλων των εκφάνσεων στη ζωή του και η οποία εξελίσσεται με βάση την τεχνητή νοημοσύνη προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες του.

ONEX - Lifebox

Αποτέλεσμα; καλύτερη ζωή, καλύτερο περιβάλλον, ποιοτικότερος χρόνος. 

Το περίπτερο της ΟΝΕΧ προσέλκυσε πλήθος εκλεκτών επισκεπτών, κυβερνητικά στελέχη και αξιωματικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπάρχοντες συνεργάτες αλλά και μελλοντικούς, φοιτητές και ενδιαφερόμενους για τα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που παρουσιάζει.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε θολό τοπίο τα Ναυπηγεία Ελευσίνας παρά το ενδιαφέρον της Fincantieri

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η συμφωνία συνεργασίας της Onex με τον ιταλικό κολοσσό για το στρατιωτικό σκέλος των ναυπηγείων. Μόνο πρόταση για τις κορβέτες έχουν καταθέσει ως τώρα οι Ιταλοί, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Άμυνας.
EFA Group- Theon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξαγωγές 600 εκατ. ευρώ σε 55 χώρες από τον ελληνικό όμιλο EFA

Η EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αεροδιαστημική και την άμυνα και εξάγει, μεταξύ άλλων, όργανα νυχτερινής όρασης. Ολοκλήρωσε παραδόσεις σε Βραζιλία, Ιαπωνία και Ινδονησία, ανέλαβε σύμβαση στη Ν. Κορέα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάει... Ελευσίνα η ιταλική Fincantieri και θα διεκδικήσει τις κορβέτες

Ο ιταλικός κολοσσός αναμένεται να εισφέρει κεφάλαια για το εγχείρημα διάσωσης των ναυπηγείων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι, καθώς παραμένει ανοικτή η επιλογή κορβετών για το Ναυτικό.