ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
huawei
Φώτο: Huawei

Η Huawei αποκαλύπτει τον κόσμο του 5G

Η Huawei στο Road Show με κεντρικό θέμα «Lighting up the Future» παρουσίασε πολλά από τα έργα που αποτελούν επί του παρόντος μέρος της πρωτοβουλίας TECH4ALL.

Με κεντρικό θέμα «Lighting up the Future» πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά το Huawei Road Show στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως το 5G, η AI και το Cloud computing. Η Huawei παρουσίασε πολλά από τα έργα που αποτελούν επί του παρόντος μέρος της Πρωτοβουλίας TECH4ALL, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε μια σειρά από προσομοιώσεις με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα τις λύσεις που προσφέρει το πρόγραμμα. 

Η συνεχιζόμενη καινοτομία στο 5G και η ανάπτυξη τεχνολογιών όπως το ΑΙ και το Cloud computing επιταχύνουν την παγκόσμια ψηφιοποίηση και φέρουν περισσότερη αξία στους παρόχους, στον τομέα των ΤΠΕ και στην παγκόσμια οικονομία, «φωτίζοντας» το μέλλον όλων των κλάδων και θέτοντας  τις  βάσεις για ένα πλήρως συνδεδεμένο και έξυπνο κόσμο. 

Ο τομέας των ΤΠΕ αποτελεί πλέον ακρογωνιαίο λίθο της ψηφιακής οικονομίας και διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Οι υποδομές των ΤΠΕ υπερβαίνουν πλέον τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και έχουν αλυσιδωτές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία στο σύνολό της  και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων ενισχύοντας την  παραγωγικότητά τους.

Η εποχή του 5G είναι εδώ και εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Η Huawei πιστεύει ότι η έξυπνη κοινωνία όπου όλα τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους, με «έξυπνο» τρόπο θα είναι πραγματικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σταθερά στην κορυφή της πρωτοπορίας, και στον τομέα αυτό, η Huawei συνεργάζεται στενά με πελάτες και συνεργάτες για την ανάπτυξη και την εμπορική αξιοποίηση όλων των καινοτομιών που θα υποστηρίξουν αποτελεσματικά τη νέα εποχή του 5G

Φέτος, το Huawei Road Show, φιλοξενήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου, θεσμικοί φορείς, στελέχη του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, φοιτητές/τριες που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei Seeds for the Future καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου είχαν τη δυνατότητα, να επισκεφτούν το 5G Demotruck το οποίο προσφέρει μία πρακτική εμπειρία εφαρμογών 5G.

Οι κύριες θεματικές ενότητες στις οποίες περιηγήθηκαν οι επισκέπτες ήταν: 

  • Gigabit Anywhere και Ultra-Automatization 
  • Intelligent Multi-Cloud Communication 
  • Differentiated Experience και
  • Environmental Harmony
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Space Hellas η ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών του ΑΔΜΗΕ

Το νέο, υψηλής διαθεσιμότητας οπτικό δίκτυο της Grid Telecom που είναι θυγατρική του ΑΔΜΗΕ, αναμένεται να παρέχει μεγάλες ταχύτητες διασύνδεσης 10 Tbps, τιμολόγια με βάση τις ανάγκες των πελατών και εξαιρετικά χαμηλή υστέρηση μεταγωγής δεδομένων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Huawei: Ανακοίνωσε νέα λανσαρίσματα και για την ελληνική αγορά

Ο νέος Country Manager της εταιρείας, Andy Miao, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα νέα λανσαρίσματα που θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες στη χώρα.