ΓΔ: 879.52 0.03% Τζίρος: 2.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:53:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: e-shop.gr

Η Νίκη Προδρόμου αναλαμβάνει Marketing Director στο e-shop.gr

Η κα Νίκη Προδρόμου θα είναι επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και της οργάνωσης του Τμήματος Marketing της εταιρείας, ενώ έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες. 

Τη θέση της Marketing Director του e-shop.gr αναλβμάνει η κυρία Νίκη Προδρόμου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. 

Σύμφωνα με αυτή η κα Προδρόμου θα είναι επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και της οργάνωσης του Τμήματος Marketing της εταιρείας. Έχοντας εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, όπως τις Leptos Group of Companies και Aristo Developers Group of Companies στην Κύπρο, αλλά και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως την Cyta Hellas και την Vodafone, όπως επίσης και στον εκδοτικό Όμιλο Νίκη Εκδοτική στην Ελλάδα, έρχεται να εμπλουτίσει το δυναμικό του e-shop.gr με τις γνώσεις, τις φρέσκιες ιδέες της και ένα έντονο αίσθημα συνεργασίας, συμβάλλοντας δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. 

Η Νίκη Προδρόμου κατέχει Master στο European Management του KatholiekeHogeschoolZuid-West-Vlaanderen (KATHO University College) του Βελγίου και στα Χρηματοοικονομικά Τραπεζικά του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ είναι απόφοιτη από το Neapolis University της Κύπρου στη Νομική και από το Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα της Πάτρας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.  

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκτοξεύτηκαν κατά 150% οι παραγγελίες της φετινής Black Friday

Στα 14,5 εκατ. ανήλθαν οι επισκέψεις στο Skroutz.gr κατά την διάρκεια της φετινής εβδομάδας Black Friday σημειώνοντας αύξηση 42%. Άνοδο 73% σημείωσε ο τζίρος σε σχέση με το 2019 και διαμορφώθηκε στα 41,3 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΔΑΠ: Έκτακτη ΓΣ στις 24/12 για επικύρωση της συμφωνίας με το Δημόσιο

Στη συμφωνία καθορίζονται οι όροι ανανέωσης του αποκλειστικού δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης που χορηγήθηκε στην εταιρεία έως τις 31.12.2040 και οι υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) για 3 έτη.