ΓΔ: 878.34 -0.10% Τζίρος: 47.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intracom

Αύξηση στις ενοποιημένες πωλήσεις της Intracom Holdings στο εννεάμηνο

Αύξηση στις ενοποιημένες πωλήσεις και στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανακοίνωσε η Intracom Holdings για το εννεάμηνο. Στο 6,1% μειώθηκε το περιθώριο EBITDA σε σχέσει με 6,3% την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αυξημένες κατά 8,6% παρουσιάζονται οι ενοποιημένες πωλήσεις της Intracom Holdings η οποία ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα εννεαμήνου.

Επίσης, καταγράφεται ανοδική κίνηση των EBITDA της. Αναλυτικότερα, οι ενοποιηµένες πωλήσεις της εταιρείας ήταν €367,6 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,6%., ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) έφτασαν τα € 22,7 εκατ., έναντι 21,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Οι νέες συµβάσεις τριµήνου φθάνουν σε ύψος τα €296 εκατ., ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο συµβάσεων την 30ή Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους ήταν €835 εκατ.

Το περιθώριο EBITDA μειώθηκε στο εννεάμηνο στο 6,1%, από 6,3% την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Intracom
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 9,4% σημείωσαν τα EBITDA της Intracom για το εννεάμηνο

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο συμβάσεων της INTRASOFT INTERNATIONAL ανέρχεται σε 875 εκατ. ευρώ, της INTRACOM DEFENSE σε 95 εκατ. ευρώ και της INTRAKAT σε 419 εκατ. ευρώ. Οι ανατιμήσεις πρώτων υλών επιβαρύνουν το κόστος παραγωγής των τεχνικών έργων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Intrasoft International στη δανέζικη Netcompany

Το τίμημα για το σύνολο των μετοχών της INTRASOFT INTERNATIONAL ανήλθε σε 184,6 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει καταβολή μετρητών ύψους 166,6 εκατ. ευρώ και μεταβίβαση μετοχών της αγοράστριας εταιρείας αξίας 18 εκατ. ευρώ.
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάληψη έργου «Έξυπνων Πόλεων» στο Βελιγράδι από την Intracom Telecom

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την παροχή «έξυπνων» υπηρεσιών, η πόλη του Βελιγραδίου αναζήτησε λύσεις για την παρακολούθηση και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.