ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intracom

Αύξηση στις ενοποιημένες πωλήσεις της Intracom Holdings στο εννεάμηνο

Αύξηση στις ενοποιημένες πωλήσεις και στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανακοίνωσε η Intracom Holdings για το εννεάμηνο. Στο 6,1% μειώθηκε το περιθώριο EBITDA σε σχέσει με 6,3% την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αυξημένες κατά 8,6% παρουσιάζονται οι ενοποιημένες πωλήσεις της Intracom Holdings η οποία ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα εννεαμήνου.

Επίσης, καταγράφεται ανοδική κίνηση των EBITDA της. Αναλυτικότερα, οι ενοποιηµένες πωλήσεις της εταιρείας ήταν €367,6 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,6%., ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) έφτασαν τα € 22,7 εκατ., έναντι 21,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Οι νέες συµβάσεις τριµήνου φθάνουν σε ύψος τα €296 εκατ., ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο συµβάσεων την 30ή Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους ήταν €835 εκατ.

Το περιθώριο EBITDA μειώθηκε στο εννεάμηνο στο 6,1%, από 6,3% την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Intracom
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Intracom περνά η Κλουκίνας - Λάππας, θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση

Πωλητές τα μέλη της οικογένειας Λάππα και ο Λουκάς Σπεντζάρης. Στα 28,7 εκατ. το συνολικό τίμημα. Η πρώτη επενδυτική κίνηση της Intracom Holdings με επίκεντρο την ακίνητη περιουσία της Κλουκίνας -Λάππας.
Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σ. Κόκκαλης: Γιατί πωλείται η IDE, εταιρεία επενδύσεων η Intracom

Η Intracom, με ισχυρά διαθέσιμα και δυνατότητα μόχλευσης που μπορεί να της εξασφαλίσει επενδυτική ικανότητα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ, θα ενταχθεί σε αυτό το περιβάλλον χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.