ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Intracom: Πώληση του 50% της Devenetco έναντι του ποσού των 32,3 εκατ.

Η θυγατρική της Intracom διαχειρίζεται ακίνητα στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου, ενώ αγορατής του 50% είναι η εταιρεία Amicross, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Την πώληση του 50% της θυγατρικής της Devenetco έναντι του ποσού των 32,3 εκατ. ευρώ προχώρησε η Intracom, όπως γνωστοποίησε με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται ότι: «Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «Intracom Holdings»), σε συνέχεια της από 19.10.2021 σχετικής γνωστοποίησής της, ανακοινώνει ότι στις 26.11.2021 η, κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία "INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (δ.τ. “INTRADEVELOPMENT”) ολοκλήρωσε την πώληση και μεταβίβαση στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 18.10.2021 σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών. Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Το τελικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής διαμορφώθηκε στο ποσό των € 32.389.278,35».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ether, ο Αθανάσιος Αντουλινάκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχοντας διατελέσει στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 23 χρόνια, ο κ. Αντουλινάκης έχει αναλάβει καίριες θέσεις τόσο στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα όσο και σε θυγατρικές εταιρίες.
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία με την Crossover στον Καναδά υπέγραψε η Intracom Telecom

H Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου πραγματοποιεί η Ιντρακόμ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού και την έκδοση νέων μετοχών με σκοπό τη δωρεάν διανομή τους στο Δ.Σ. και το προσωπικό.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

INTRAKAT: Πώς κατανέμονται τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η  Intracom Holdings διαθέτει το 36,79% των δικαιωμάτων ψήφου, ενώ η εταιρεία ADAMAS Group, μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο κ. Δημήτριος Κούτρας έχει ποσοστό 8,13%.