ΓΔ: 868.3 1.04% Τζίρος: 43.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

Αλλαγές στο ΔΣ της ΔΕΗ, ποια είναι η νέα σύνθεση

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Γεώργιος Καρακούσης ανέλαβε ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ  Α.Ε. και η κα Μαρία Ψυλλάκη ως Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ανακοίνωσε η ΔΕΗ μετά την εκλογή από την έκτακτη γενική συνέλευση της 16ης Δεκεμβρίου των Γεωργίου Καρακούση και Μαρίας Ψυλλάκη μετά την λήξη της θητείας για τα μέλη του ΔΣ Γιώργο Βενιέρη και Γιώργο Καρακούση. 

Ο κ. Γεώργιος Καρακούσης λόγω και της ιδιότητάς του ως Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Εταιρείας, ανέλαβε ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ  Α.Ε. και η κα Μαρία Ψυλλάκη ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση του στις 21 Δεκεμβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε Σώμα μετά την εκλογή από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Δεκεμβρίου 2021, των Μελών του, κ.κ., Γεωργίου Καρακούση και Μαρίας Ψυλλάκη (ορισθείσης ως Ανεξάρτητο Μέλος), για τριετή θητεία, ήτοι, από τις 17.12.2021 έως και τις 16.12.2024, λόγω λήξεως της θητείας στις 17.12.2021 δύο Μελών του, ήτοι, των κ.κ., Γεωργίου Βενιέρη και Γεωργίου Καρακούση.

Επιπρόσθετα, ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Καρακούσης λόγω και της ιδιότητάς του, του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Εταιρείας, ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ  Α.Ε. καθώς και η κα Μαρία Ψυλλάκη ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ  Α.Ε..

Επομένως, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την ιδιότητα εκάστου Μέλους του έχει ως εξής:

 • Στάσσης Γεώργιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Παπαδημητρίου Πύρρος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Δοξάκη Δέσποινα, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 26.6.2022.
 • Θεοδωρίδης Στέφανος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Καρακούσης Γεώργιος, Σύμβουλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ  Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 16.12.2024.
 • Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, με θητεία έως και τις 6.6.2022. 

Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων

 • Καρδαμακης Στέφανος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Παναγιωτάκης Μιχαήλ, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Πατεράκης Αλέξανδρος, Σύμβουλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 21.8.2022.
 • Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, με θητεία έως και τις 6.6.2022.
 • Ψυλλάκη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως και τις 16.12.2024.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στάσσης-ΔΕΗ-ενέργεια
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την πρώτη έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του ομίλου παρουσίασε η ΔΕΗ

Η πρώτη έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης του ομίλου ΔΕΗ παρουσιάζει δείκτες και μετρήσιμα στοιχεία για τις επιδόσεις των εταιρειών του Ομίλου, βάσει της σημαντικότητας των επιδράσεων που αυτά έχουν στην ευρύτερη οικονομία.