ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Eltrak

ΕΛΤΡΑΚ: Στο 92,54% το ποσοστό της Eltrak CP μετά τη Δημόσια Πρόταση

Το 92,54% της ΕΛΤΡΑΚ κατέχει πλέον η Eltrack CP η οποία θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΕΛΤΡΑΚ με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΤΡΑΚ τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Eltrak CP Limited για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της ΕΛΤΡΑΚ, έναντι ανταλλάγματος 3,30 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των προσφερθεισών μετοχών η Eltrak CP και τα συντονισμένα πρόσωπα θα κατέχουν συνολικά 13 εκατ. μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 92,54% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Η Eltrack CP θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΕΛΤΡΑΚ με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΤΡΑΚ: Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. για τη δημόσια πρόταση

Στη δημοσιότητα έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΡΑΚ την αιτιολογημένη γνώμη του επί της υποβληθείσας υποχρεωτικής δημοσίας πρότασης της εταιρείας ELTRAK CP LIMITED και τη σχετική έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea Investments: Διανομή προσωρινού μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή

Από την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2021. Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δήμας: Η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία έχει λάβει άδεια εγκατάστασης πενταετούς διάρκειας για καλλιέργεια, εμπορία και μεταποίηση βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης, με όραμα την κεντρική διαχείριση της αγοράς της Ευρώπης.