ΓΔ: 873.21 1.14% Τζίρος: 56.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:55:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
TXS
Πηγή: ΤΧΣ

Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ ο Νικόλας Βαλαντάσης

Στη διάρκεια της εικοσαετούς του θητείας, ο κ. Βαλαντάσης κατείχε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις σε διεθνή τραπεζικά και συμβουλευτικά ιδρύματα όπως McKinsey & Company, Citigroup, Eurobank και Barclays.

Ο Νικόλας Βαλαντάσης, στέλεχος με ευρεία διεθνή εμπειρία στη λιανική, εταιρική και επενδυτική τραπεζική, είναι από τις 24 Ιανουαρίου 2022 ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΤΧΣ, στη διάρκεια της εικοσαετούς του θητείας, ο κ. Βαλαντάσης κατείχε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις σε κορυφαία διεθνή τραπεζικά και συμβουλευτικά ιδρύματα όπως McKinsey & Company, Citigroup (Salomon Smith Barney), Eurobank και Barclays, σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Έχει διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία σύνθετα έργα που απαίτησαν εκτενή εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Ο κ. Νικόλας Βαλαντάσης είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Business Administration (BBA) με διπλή ειδίκευση σε Corporate Finance και Economics από το Kennesaw State University, καθώς και μεταπτυχιακού πτυχίου Master of Business Administration (MBA) σε Finance και Corporate Strategy από το Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ