ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Λύσεις για επιχειρήσεις από την Κωτσόβολος με το Κ2Β –business empowerment

Το Κ2Β - business empowerment by Kotsovolos ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις για να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους, χάρη στην εμπειρία, την εξειδίκευση και τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει.

Στην παροχή λύσεων τεχνολογίας στις επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των κλάδων της εστίασης και των ξενοδοχείων, εστιάζει η Κωτσόβολος, με το K2B - business empowerment.

Το K2business empowerment by Kotsovolos θα παρουσιάσει τα ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις στην έκθεση HORECA, που διοργανώνεται στις 11 – 14 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η Κωτσόβολος συμμετέχει για 5η συνεχή φορά στην έκθεση, που αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο εκθεσιακό event για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα.

Το K2B – business empowerment by Kotsovolos. αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων για τους επαγγελματίες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους προσφέροντας πάνω από 100 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών με πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας και άμεσης εξυπηρέτησης..

Επιπλέον, χάρη στις υποδομές του, το K2- business empowerment βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις για την άμεση ικανοποίηση όλων των αναγκών τους. Ειδικότερα:

  • Διαθέτει 18 Business Centers σε Ελλάδα και Κύπρο, με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, που παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με λύσεις ειδικά για κάθε επιχείρηση.
  • Λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β, που παρέχει τη δυνατότητα για online αγορές εξ αποστάσεως.
  • Παρέχει ειδική τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί για τους πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 call agents για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
  • Διαθέτει Logistic Center 60.000 τ.μ. με συνεχή λειτουργία για την εξυπηρέτηση πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και επισκευαστικό κέντρο 6.000 τ.μ., ενώ χάρη στο στόλο 360 φορτηγών και KVans υποστηρίζονται οι παραδόσεις έως και αυθημερόν.
  • Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση, προσφέρονται ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Καινοτομικές λύσεις τεχνολογίας

Στην έκθεση HORECA, το Κ2Β – business empowerment by Kotsovolos θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας όπως η λύση My Signage, μια ολοκληρωμένη Digital Signage λύση διαχείρισης περιεχομένου, οθονών, και παροχής υπηρεσιών όπως η δυνατότητα self – ordering για αναβαθμισμένη εμπειρία των πελατών κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον λύσεις που θα δουν οι επισκέπτες του περιπτέρου του Κ2Β – business empowerment είναι:

  • Οι Ηλεκτρονικές Ετικέτες Προϊόντων αποτελούν καινοτομική λύση για τη διαχείριση και προβολή των προϊόντων της επιχείρησης.
  • Η Υπηρεσία Ελέγχου Ποιότητας Αέρα διασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα στους χώρους επίσκεψης των πελατών.
  • Η Υπηρεσία KBOX είναι μια ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής και υποδομών IT από ένα μόνο σημείο – “all in a box”.
  • Λύσεις Ηλεκτροκίνησης, δηλαδή ηλεκτρικά οχήματα και λύσεις φόρτισης οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του ξενοδοχείου και τη μετάβαση της επιχείρησης στη νέα εποχή του e-mobility.
  • Η Υπηρεσία Διαχείρισης Μουσικής σας παρέχει την δυνατότητα χρήσης μουσικής (*Royalty Inclusive Background Music) χωρίς δικαιώματα.

Η παρουσία στην έκθεση HORECA

Σημειώνεται ότι η Κωτσόβολος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των κλάδων της εστίασης και των ξενοδοχείων, συμμετέχει για 5η συνεχόμενη φορά στην έκθεση HORECA.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν στο Ηall 2 και, ειδικότερα, στη θέση B12/C11, να ζήσουν από κοντά την K2B εμπειρία με ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, και να έλθουν σε επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της ομάδας K2B – business empowerment by Kotsovolos.

Μάθετε περισσότερα για το K2B – business empowerment by Kotsovolos, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kotsovolos.gr/pages/k2b-launch?b2bEnable .
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

vodafone-kotsovolos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακός μετασχηματισμός των καταστημάτων Κωτσόβολος από την Vodafone

Το νέο δίκτυο, σύμφωνα με την Vodafone, καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας στα σημεία επαφής της εταιρείας με τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την ευελιξία και την δυνατότητα κλιμάκωσης που απαιτεί ένας σύγχρονος retailer.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ύψους 0,11 ευρώ ανά μετοχή

Δεδομένου ότι οι ίδιες μετοχές δεν λαμβάνουν μέρισμα, το τελικό ποσό του μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αφού ληφθεί υπόψη το ποσό του μερίσματος που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που έχει αποκτήσει η εταιρεία μετά την 23η Μάιου 2022.
syskeyes-energeiaki katanalosi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα στρατηγική συνεργασία της Westnet με την εταιρεία Daewoo

Η Westnet εστιάζει στη δημιουργία νέων συνεργασιών με περισσότερους από 40 κορυφαίους κατασκευαστές να βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό της, και η συνεργασία με την Daewoo αποτελεί μέρος του στρατηγικού της σχεδιασμού.