ΓΔ: 831.91 -0.35% Τζίρος: 12.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:47:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΗΡΩΝ

Συνεργασία της Ήρων με την Ambience στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ»

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης της κύριας κατοικίας με ποσοστό επιχορήγησης που φθάνει έως και το 75%, συντελώντας έτσι στον ευρύτερο στόχο της ενεργειακής μετάβασης της χώρας.

Τη συνεργασία του με την εξειδικευμένη εταιρεία Ambience Solutions στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ», ανακοίνωσε η εταιρεία ΗΡΩΝ

Όπως σημειιώνεται στην ανακοίνωση το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης της κύριας κατοικίας με ποσοστό επιχορήγησης που φθάνει έως και το 75%, συντελώντας έτσι στον ευρύτερο στόχο της ενεργειακής μετάβασης της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του ΗΡΩΝΑ σε όλη την Ελλάδα, να ενημερωθούν για τα οφέλη του προγράμματος «Εξοικονομώ» και να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρεία Ambience Services, η οποία δύναται να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας υπαγωγής στο πρόγραμμα. Η συνεργασία με την Ambience Services δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, από την προετοιμασία του φακέλου και την καταχώρηση της αίτησης μέχρι τις απαραίτητες επιθεωρήσεις και την τελική εκταμίευση του ποσού.

«Μέσα από τη νέα του συνεργασία, ο ΗΡΩΝ, αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του προγράμματος «Εξοικονομώ», μεσολαβεί ώστε να έρθουν σε επαφή οι καταναλωτές με τους εξειδικευμένους συμβούλους της Ambience Services και να επωφεληθούν των προνομιών του προγράμματος», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της ΗΡΩΝ ΙΙ από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ χορήγησε δανεισμό 34,5 εκατ. στην ΗΡΩΝ ΙΙ για την αποπληρωμή των μετόχων που αποχώρησαν. Η συναλλαγή καλύφθηκε από τα αντληθέντα κεφάλαια της Κοινής Ομολογιακής Έκδοσης της εταιρείας ποσού 500 εκατ.
iron-irwn-hrwn
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε τον έλεγχο των ΗΡΩΝ Ι - ΗΡΩΝ ΙΙ από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας αυξάνει το αποτύπωμα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην παραγωγή και εμπορία ενέργειας, ενισχύοντας τις προϋποθέσεις για έναν σημαντικό ρόλο του Ομίλου στην μεταβαλλόμενη ελληνική αγορά ενέργειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΗΡΩΝ και Volvo Car Hellas για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Ο ΗΡΩΝ δημιούργησε δύο ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων Volvo.
HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις της ΓΕΚ Τέρνα για την απόκτηση των μετοχών του ομίλου Ήρων

Στην ανακοίνωση της, η ΓΕΚ Τέρνα αναφέρει πως με την απόκτηση του 100% των μετοχών του ομίλου Ήρων, η εταιρεία θα ενισχύσει τα οικονομικά της μεγέθη. Στα 537 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Ήρων το 2020.