ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Διευρυμένα καθήκοντα στον Όμιλο Barilla για τον Γ. Σπηλιόπουλο

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla όπου θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Σε συνέχεια της μακροχρόνιας και επιτυχημένης διαδρομής του ως επικεφαλής της Barilla Hellas σε Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη, από την 1η Ιανουαρίου 2020 ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla.

Aπό τη νέα του θέση, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής του Ομίλου σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Την ευθύνη της αγοράς της Ελλάδας, αναλαμβάνει συμπληρωματικά των καθηκόντων του, ο Cristiano Alocci, Προέδρος της περιοχής της Διευρυμένης Ανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) του Ομίλου Barilla.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ανοδική πορεία η ΕΛΤΟΝ με ενίσχυση των μεγεθών στο εννεάμηνο

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν επηρέασαν ιδιαίτερα την πορεία της ΕΛΤΟΝ που κατέγραψε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2021, ενώ η ανοδική τάση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τέλος της χρονιάς.
Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σαράντης: Οριακή άνοδος κερδών στο εννεάμηνο εξαιτίας του πληθωρισμού

Η κερδοφορία του ομίλου κατέγραψε μικρή άνοδο παρά την άνοδο των πωλήσεων κυρίως λόγω των υψηλότερων τιμών των εμπορευμάτων και του μεταφορικού κόστους που αντιστάθμισαν τα θετικά αποτελέσματα.