Διευρυμένα καθήκοντα στον Όμιλο Barilla για τον Γ. Σπηλιόπουλο

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla όπου θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Σε συνέχεια της μακροχρόνιας και επιτυχημένης διαδρομής του ως επικεφαλής της Barilla Hellas σε Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη, από την 1η Ιανουαρίου 2020 ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla.

Aπό τη νέα του θέση, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής του Ομίλου σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Την ευθύνη της αγοράς της Ελλάδας, αναλαμβάνει συμπληρωματικά των καθηκόντων του, ο Cristiano Alocci, Προέδρος της περιοχής της Διευρυμένης Ανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) του Ομίλου Barilla.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Κρήτης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αγορά ιδίων μετοχών

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του ΔΣ, οι μέτοχοι προσκαλούνται σε ΈΓΣ στις 27 Μαρτίου για να αποφασίσουν για την αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση σε στελέχη και εργαζόμενους.