ΓΔ: 871.34 1.44% Τζίρος: 66.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με διαδραστικό περίπτερο η Καύκας στην έκθεση XENIA 

Στο ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό περίπτερο της παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής εγκατάστασης, στοχεύοντας στην ασφάλεια και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Δυναμικό παρών έδωσε, για ακόμα μια χρονιά, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής λύσεων και προϊόντων για τις ανάγκες φωτισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, στην έκθεση - θεσμό για τα ξενοδοχεία «XENIA 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό περίπτερο της, η εταιρεία παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής εγκατάστασης, ανεξαρτήτου μεγέθους, στοχεύοντας στην άνεση, στην ασφάλεια και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο καινοτόμο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ που παρέπεμπε σε χώρους ξενοδοχείου και να γνωρίσουν από κοντά πολλαπλές λύσεις φωτισμού, εφαρμογές νέων τεχνολογιών και αυτοματισμών καθώς και πληθώρα προτάσεων ηλεκτρολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Η ΚΑΥΚΑΣ με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της, προσεγγίζει τις τεχνικές απαιτήσεις κάθε εφαρμογής και προσφέρει ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πελατών της καθώς και στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΚΑΥΚΑΣ διακρίθηκε για 6η φορά ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα

Η εταιρεία βρίσκεται, για ακόμη μία χρονιά, στη δεκάδα των «μεγάλων» εταιρειών (με περισσότερους από 250 εργαζόμενους) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλουκίνας–Λάππας: Αυξήθηκαν 210,48% τα κέρδη προ φόρων και τόκων 9μήνου

Οι πωλήσεις του εμπορικού τομέα στην Ελλάδα, διαμορφώθηκαν σε 17,073 εκατ. από 14,869 εκατ. το εννεάμηνο του 2020, αυξημένες κατά 14,82%. Στις χώρες των Βαλκανίων, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 2,388 εκατ. το εννεάμηνο, σημειώνοντας αύξηση κατά 51%.
unibios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Unibios: Άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις και τα EBITDA κατά το γ' τρίμηνο

Οι ενοποιημένες πωλήσεις κατά το γ΄ τρίμηνο του 2021 ανήλθαν σε 1.615 χιλ. έναντι 1.070 χιλ. κατά το γ΄ τρίμηνο του 2020. Για το εννεάμηνο, ανήλθαν σε 4.737 χιλ. έναντι 3.740 χιλ. κατά την αντίστοιχη περίοδο της χρήσης 2020.
tzirakian-swlines-kataskeues
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωληνουργεία Τζιρακιάν: Άνοδος 82,53% στον κύκλο εργασιών το γ' τρίμηνο

Σημαντική αύξηση των λειτουργικών κερδών τα οποία ανήλθαν σε 3,294 εκατ. έναντι 0,227 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2020 αλλά και των προ φόρων κερδών, τα οποία ανήλθαν σε 2,507 εκατ. έναντι 0,193 εκατ. το 2020.  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε από την Κομισιόν η νέα μετοχική σύνθεση της Gastrade

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει την απόκτηση του κοινού ελέγχου της Gastrade από τους ΔΕΣΦΑ, Κοπελούζου, ΔΕΠΑ Εμπορίας, GasLog και BTG. Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επιφέρει προβλήματα ανταγωνισμού.