ΓΔ: 876.82 0.01% Τζίρος: 1.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:35:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα καθαρού αντιμικροβιακού χαλκού από τη Cu Life Protect

Τα προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού της Cu Life Protect διατίθενται πλέον και μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ και Leroy Merlin, αλλά και επιλεγμένων αλυσίδων super markets.

Οι αυτοκόλλητες επιφάνειες 99,9% καθαρού αντιμικροβιακού χαλκού, το υλικό που σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια, διευρύνουν τα σημεία επαφής με τους καταναλωτές με την σταδιακή είσοδό τους στο χώρο της λιανικής και της διάθεσής τους από μεγάλες αλυσίδες.

Απλά στην χρήση και στην εφαρμογή, μεγάλης διάρκειας ζωής και χαμηλού κόστους, τα αντιμικροβιακά φύλλα Cu Life Protect προσαρμόζονται στις διαστάσεις κάθε επιφάνειας κοινής χρήσης, δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας που χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του χαλκού εξοντώνει την πλειοψηφία των ιών και των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά, σύμφωνα με σχετικές μελέτες, σε επιφάνειες που ο Covid-19 ανιχνεύονταν ακόμη και μετά από 72 ώρες, με την χρήση επιστρώματος χαλκού, το αντίστοιχο διάστημα μειώθηκε στις 4 ώρες.

Ιδανικά για κοινόχρηστες επιφάνειες που αγγίζουμε καθημερινά σε καταστήματα, γραφεία, ή και στο σπίτι, τα αυτοκόλλητα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού διατίθενται σε τρεις συσκευασίες διαστάσεων, ώστε να μπορούν να επικολληθούν άνετα σε διακόπτες ανελκυστήρων, σε πόμολα και χερούλια, στα θυροτηλέφωνα, αλλά και στις μεγάλες επιφάνειες καταστημάτων, εστιατορίων, ή ακόμα και πλοίων και ΜΜΜ. Σημειώνεται πως, με στόχο την απόκτηση ενός ακόμα μέτρου προστασίας και ανάσχεσης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, φύλλα χαλκού ήδη χρησιμοποιούνται σε Νοσοκομεία και Κλινικές ανά την υφήλιο, περιλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό και επιπλέον του e-shop της εταιρείας, τα προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού της Cu Life Protect διατίθενται πλέον και μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ και Leroy Merlin, αλλά και επιλεγμένων αλυσίδων super markets.

 
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leroy Merlin: Υποστήριξη του συστήματος υγείας με δωρεές τεχνικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία

Ολοκλήρωσε δωρεά ενίσχυσης του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και δωρεά στη Γ΄ Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.
vaccine-covid19-weber-eu
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα ραντεβού εμβολιασμού στην ηλικιακή ομάδα 55 - 59

Οι διαδικασίες επιταχύνονται και αν τηρηθούν οι παραδόσεις των εμβολίων από τις εταιρείες, το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι πλατφόρμες των ραντεβού και για ηλικιακές ομάδες, κάτω των 50 ετών. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: Στην τελική ευθεία προγράμματα κατάρτισης ύψους 300 εκατ.

«Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν οι σημερινές παθογένειες και τα επαγγελματικά περιγράμματα που θα επικαιροποιηθούν να είναι σχετικά σύντομα και εύχρηστα» υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας.