ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Στις 19 Δεκεμβρίου η ΓΣ της Ικτίνος για τη διανομή κερδών

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης της εταιρείας Ικτίνος είναι η διανομή κερδών προηγουμένων ετών στους μετόχους.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση η Ικτίνος. Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης η διανομή κερδών προηγουμένων ετών στους μετόχους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανωνύμου εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 19η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην Λυκόβρυσης 7 - Μεταμόρφωση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα :

  • Έγκριση για τη διανομή κερδών προηγουμένων ετών στους μετόχους.
  • Προσαρμογή / Εναρμόνιση του Καταστατικού της  Εταιρίας,  σύμφωνα  με  τις διατάξεις του Ν. 4548/2018 και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο. 
  • Παροχή αδείας, σύμφωνα με Ν. 4548/2018, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια και διαχειριστικά συμβούλια άλλων εταιριών με ανταγωνιστικούς ή μη της Εταιρίας σκοπούς.
  • Λοιπές Ανακοινώσεις.
     

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

iktinos-marmara-exagoges-xaida
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ικτίνος: Προχωρά σε διανομή προμερίσματος σε μετόχους για το 2021

Όπως σημείωσε η αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Ιουλία Χαϊδά, το μερίδιο αγοράς της Ικτίνος στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί στο 12%, ενώ η Ελλάδα είναι τρίτη παγκοσμίως στις εξαγωγές ακατέργαστου μαρμάρου.