Φώτο: Intracom

Απάντηση εργαζομένων Intracom σε αιτιάσεις κατά του ομίλου

«Μόνο κρατικοδίαιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εργασία μας, που έχει αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια άνω των 8 δισ. € σε φόρους και εισφορές», τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

Απάντηση σε αιτιάσεις κατά του ομίλου της Intracom, που όπως λέει προέρχονται από κύκλους του Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο, κάνοντας λόγο για «αήθη και χυδαία επίθεση».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που φθάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν «εταιρίες που εργαζόμαστε "κρατικοδίαιτες" και "χρεοκοπημένες"», το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στον όμιλο της Intracom αναφέρει ότι «τέσσερις και πλέον δεκαετίες στηρίζουμε με το έργο μας την ελληνική οικονομία στον τομέα της τεχνολογίας, έναν τομέα ιδιαίτερα απαιτητικό σε γνώσεις και δεξιότητες».

«Εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM απαντούμε στον κ. Μαρινάκη ότι χάρη στον προσωπικό εργασιακό μας αγώνα, κατορθώνει σήμερα η χώρα και διαθέτει αξιόλογες θέσεις εργασίας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας. Μόνο κρατικοδίαιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εργασία μας, που έχει αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια άνω των 8 δισ. € σε φόρους και εισφορές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υποχώρηση 5,5% στις ενοποιημένες πωλήσεις της Intracom Holdings

Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποχώρηση είναι πλήρως ελεγχόμενη και εντός των αναμενόμενων, ενώ εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στα βασικά μεγέθη του Ομίλου θα είναι περιορισμένες και ανακτήσιμες στο αμέσως επόμενο έτος.