ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
advent technologies
Φώτο: Advent Technologies

Ενισχύει την παρουσία της στην ασιατική αγορά η Advent Technologies

Η Advent συνεχίζοντας την επιτυχημένη διεθνή της ανάπτυξη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, προσβλέπει σε μια ισχυρότερη παρουσία και στην ελληνική αγορά εντός των επόμενων μηνών.

Η Advent Technologies υλοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία έργα εγκατάστασης κυψελών καυσίμου (fuel cells) επόμενης γενιάς σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών στις Φιλιππίνες, στο πλαίσιο της αναπτυσσόμενης εμπορικής πορείας της τα τελευταία χρόνια στην Ασιατική αγορά, με πωλήσεις σε Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Κίνα και Ιαπωνία.

Ανταποκρινόμενη στην παγκόσμια ανάγκη για παραγωγή ενέργειας με μηδενικούς ρύπους και μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η Advent έχει συνάψει συμφωνίες ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίων των Φιλιππίνων. Τα συστήματα Advent SereneU έχουν εγκατασταθεί επιτυχώς, τόσο σε πύργους, όσο και σε επίγειες εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών σε κατοικημένες περιοχές της χώρας.

Τα καινοτόμα προϊόντα της Advent εξασφαλίζουν σημαντική μείωση των εκπομπών άνθρακα σε όλο το δίκτυo, καθώς και κατανάλωση καθαρότερων καυσίμων σε μικρότερες ποσότητες, με πιο υψηλή και αξιόπιστη ενεργειακή απόδοση. Συγκεκριμένα, οι κυψέλες καυσίμου SereneU διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους σε απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ διασφαλίζουν αδιάληπτη λειτουργία και είναι πρακτικές, τόσο στην μεταφορά, όσο και στην αποθήκευση τους. Παράλληλα, είναι σε θέση να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις της τεχνολογίας 5G των δικτύων τηλεπικοινωνίας.

Μέσα από τη συνεργασία τους με την Advent, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών ενισχύουν περαιτέρω τις δεσμεύσεις τους για μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου μέχρι το 2050, στο πλαίσιο της ενεργής συμμετοχής τους στην παγκόσμια εκστρατεία Race to Zero των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCC). Η #Race to Zero έχει σκοπό να κινητοποιήσει επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να συνεργαστούν και να αναλάβουν δράση για έναν υγιέστερο πλανήτη με μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

Ο Δρ. Βασίλης Γρηγορίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Advent Technologies Holdings δήλωσε: «Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς της Advent μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, καθώς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του οράματός μας για ταχύτερη απεξάρτηση του κόσμου από τον άνθρακα. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που, μέσα από τα προϊόντα μας, συμβάλλουμε στο σημαντικότατο έργο της εκστρατείας Race to Zero των Ηνωμένων Εθνών, και προσβλέπουμε σε μελλοντικές συμφωνίες οι οποίες θα βοηθήσουν τους συνεργάτες μας να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες και να μειώσουν αισθητά το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, τα συστήματα Advent SereneU καλύπτουν εύρος εφαρμογών σε αστικές, παραμεθόριες περιοχές, σε νησιά κα., με κύριο πλεονέκτημα για τις περιοχές εγκατάστασης την κλιματικά ουδέτερη λειτουργία, αφού εκπέμπουν σχεδόν μηδενικούς ατμοσφαιρικούς ρύπους.   

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιμ Γιονγκ Ουν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Κιμ: Η Βόρεια Κορέα εξοπλίζει πολεμικά πλοία με πυρηνικά όπλα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό της Βόρειας Κορέας εξοπλίζεται με πυρηνικά και ζήτησε τη ναυπήγηση πολεμικών πλοίων 10.000 τόνων, σύμφωνα με κρατικό μέσο, κατά την τελετή ένταξης πολεμικού πλοίου στην υπηρεσία.
Μασούντ Πεζεσκεγιάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος του Ιράν επισκέπτεται το Πακιστάν την Τρίτη

Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν επισκέπτεται το Πακιστάν αύριο, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, που χαρακτήρισε την επίσκεψη ως σημαντική για συζητήσεις μετά τη συμφωνία ειρήνης Ιράν-ΗΠΑ.
Στενό του Ορμούζ πλοία
ΔΙΕΘΝΗ

Προτεραιότητα το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, λέει ο ΔΟΕ

Ο Φατίχ Μπιρόλ δήλωσε πως η λύση στην ενεργειακή κρίση είναι το πλήρες άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, ώστε να ξαναρχίσει η ροή πετρελαίου και αερίου, ενώ χαρακτήρισε σημαντική τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τις αγορές ενέργειας.
Στενό του Ορμούζ πλοία
ΔΙΕΘΝΗ

Πετρέλαιο: Κλειδί το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για την αγορά

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, Φατίχ Μπιρόλ, δήλωσε ότι το πλήρες άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ αποτελεί βασική λύση στην ενεργειακή κρίση, ενώ χαρακτήρισε τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου σημαντική για την παγκόσμια οικονομία.
τρένο σε γέφυρα στην Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: 2,6% αύξηση στις επενδύσεις σιδηροδρομικών υποδομών το 5μηνο

Άνοδο 2,6% σημείωσαν οι επενδύσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Κίνας το φετινό πεντάμηνο, αγγίζοντας τα 248,5 δισ. γιουάν, με έμφαση σε νέες γραμμές και σιδηροδρόμους υψηλής ταχύτητας, σύμφωνα με την China Railway.
Σημαία Βόρειας Κορέας
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Τέλος οριστικά η αποπυρηνικοποίηση, δηλώνει το ΥΠΕΞ

Η Βόρεια Κορέα δήλωσε πως το θέμα της αποπυρηνικοποίησης έχει λήξει οριστικά, απορρίπτοντας τις συνομιλίες ΗΠΑ-Νότιας Κορέας για πυρηνική αποτροπή και επιμένοντας στο καθεστώς της ως πυρηνική δύναμη.