ΓΔ: 822.15 -0.21% Τζίρος: 66.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Deloitte Ελλάδος

Η Deloitte Digital διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο της «ψηφιακής πίτας»

Η νέα εταιρεία που δημιουργεί η Deloitte Ελλάδος, έχει ως στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ισχυροποίηση των σχέσεων των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη και τη διείσδυση σε νέα κοινά.  

Στους τομείς του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εμπειρίας χρηστών στρέφεται δυναμικά η Deloitte Ελλάδος με την ίδρυση της Deloitte Digital, τη εξειδικευμένη εταιρεία που στόχο έχει να μετασχηματίζει τις ιδέες σε ψηφιακές προτάσεις με έμφαση στην ανθρώπινη εμπειρία.

Όπως επισήμανε η διοίκηση της εταιρείας κατά τη σημερινή δημοσιογραφική ενημέρωση, η Deloitte Digital φέρνει και στη χώρα μας την τεχνογνωσία της διεθνούς παρουσίας της, η οποία αριθμεί περισσότερα από 50 γραφεία σε 61 χώρες. Συνδυάζει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εμπειρία και γνώση στον δημιουργικό σχεδιασμό ψηφιακών υπηρεσιών για πελάτες.

Στη νέα εταιρεία μεταφέρονται 40 υφιστάμενοι εργαζόμενοι της Deloitte, ενώ σύντομα η ομάδα της Deloitte Digital αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέα ταλέντα κυρίως από τον χώρο της πληροφορικής και του design. Στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει τη στρατηγική σκέψη της Deloitte προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ισχυροποίηση των σχέσεων των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη και τη διείσδυση σε νέα κοινά.  

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Deloitte Digital στην Ελλάδα, Κωστής Χλουβεράκης, το συγκεκριμένο αντικείμενο διευρύνεται διαρκώς για την εταιρεία μέσα από ενίσχυση των συνεργαζόμενων consultants, την προσέλκυση νέου ταλαντούχου δυναμικού αλλά και την απορρόφηση startups που συμπληρώνουν το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών. «Το να γίνει μια εταιρεία ψηφιακή σημαίνει ότι ξεκινά ένα ταξίδι αλλαγής και καινοτομίας, που μπορεί να οδηγήσει σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Σχεδιάζοντας εκ νέου την εμπειρία του πελάτη σχεδιάζουμε την επιχείρηση του μέλλοντος. Για τη χάραξη αυτού του ταξιδιού συνδυάζουμε τις δημιουργικές ιδέες της Deloitte Digital με τις αμέτρητες πλέον τεχνολογικές δυνατότητες που μας δίνουν τα δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας για κάθε κλάδο της αγοράς», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον που υπάρχει από την αγορά για υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, Consulting Leader της Deloitte Ελλάδος επισήμανε ότι αυτό εντοπίζεται κυρίως στους κλάδους των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, καθώς και των καταναλωτικών αγαθών. ««Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ελλάδα προστίθεται στο διεθνές δίκτυο της Deloitte Digital. H Deloitte Digital είναι ένας μοναδικός συνδυασμός digital agency και συμβουλευτικής εταιρείας κάτω από μια παγκόσμια ομπρέλα.  Με την Deloitte Digital στο portfolio μας, μπορούμε πλέον να είμαστε ένα one-stop-shop για τις επιχειρήσεις, παρέχοντας συνολικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Η δύναμή μας πλέον θα έγκειται στην ικανότητά μας να παρέχουμε στρατηγικές κατευθύνσεις, συνδυαστικά με δεξιότητες στο marketing και την τεχνολογία, κάτι που δεν μπορούν να παρέχουν άλλες συμβουλευτικές εταιρείες και agencies», ανέφερε.

«H Deloitte Digital συνδυάζει τη δύναμη της Deloitte στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στις τεχνολογικές εφαρμογές με τις ικανότητες ενός παγκόσμιας κλάσης digital agency. Από τη χάραξη της στρατηγικής προσέγγισης για τους πελάτες της μέχρι την υλοποίησή της, η Deloitte Digital θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα», σημείωσε με τη σειρά του ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO Deloitte Ελλάδος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κυνηγούν» στελέχη Πληροφορικής οι τράπεζες και στρέφονται στο εξωτερικό

Πρώτους μισθούς που ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ προσφέρουν οι τράπεζες για στελέχη με ειδίκευση στην Πληροφορική, αλλά δεν υπάρχει επαρκής προσφορά και στρέφονται ακόμη και σε αγορές όπως η Ινδία, η Πολωνία και η Ρουμανία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε πόλεμος τιμών στις τράπεζες για μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια

Ο σκληρός ανταγωνισμός για τα νέα δάνεια στους ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας οδηγεί σε εκταμιεύσεις δανείων ακόμη και με όρους που μπορεί να αποδειχθούν ζημιογόνοι στο μέλλον για τις τράπεζες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το business plan για την Attica Bank: Χρειάζεται κεφάλαια 300 - 600 εκατ.

Τι προβλέπει το business plan της Boston Consulting που παρουσιάζεται σήμερα. Ανάλογα με το ύψος των δανείων που θα τιτλοποιηθούν, οι κεφαλαιακές ανάγκες κυμαίνονται από 300 έως 600 εκατ. Τι θα γίνει με καταστήματα και προσωπικό.
Deloitte- Tsounis-George
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στο Deloitte Alexander Competence Center

Πρόκειται για το πρώτο κέντρο ανάπτυξης καινοτομίας και δεξιοτήτων στις νέες τεχνολογίες στη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε στο τέλος του 2017 με στόχο να επενδύσει και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Στην τελική ευθεία η αύξηση, ποιοι θα συμμετάσχουν

Έτοιμο για κατάθεση το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου των 100 εκατ. ευρώ, που θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ο Μ. Σάλλας και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες αναμένεται να ασκήσουν τα δικαιώματά τους.