ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intracom Telecom
Φωτο: Intracom Telecom

Συνεργασία με την Crossover στον Καναδά υπέγραψε η Intracom Telecom

H Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης.

Tη σύναψη συνεργασίας με την Crossover, διανομέα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού δικτύων στη Βόρεια Αμερική, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων. Σκοπός τής συνεργασίας είναι η προώθηση ραδιοσυστημάτων τεχνολογίας E-Band, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιστοποιούν το κόστος του δικτύου και να παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, στοιχεία απαραίτητα για υπηρεσίες 4G/5G backhaul & fronthaul στον Καναδά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band (71-76/ 81-86 GHz) εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης. To UltraLink-GX80, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές της καναδικής ρυθμιστικής αρχής (ISED), αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων που απαιτούν χωρητικότητα μεγέθους οπτικών ινών έως και 10 Gbit/s ανά κατεύθυνση. Σε διαμόρφωση ζεύξης 2+0 XPIC, το UltraLink-GX80 επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 20 Gbit/s ανά κατεύθυνση, ενώ στη διαμόρφωση ζεύξης διπλής ζώνης συχνοτήτων (Dual Band) μπορεί να συνδυαστεί με μικροκυματικά ράδια -συμπεριλαμβανομένων και ραδίων τρίτων κατασκευαστών- για ενίσχυση της χωρητικότητας, έως και 10 Gbit/s, ασύρματων ζεύξεων έως 10χλμ ή και περισσότερο. Είναι ένα μοναδικά λειτουργικά πολυδύναμο ράδιο, ιδανικό για τη μεταφορά όλων των τύπων δεδομένων σε δίκτυα ασύρματης πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας τεχνολογίας 4G/4G+/5G, καθώς και για οποιαδήποτε εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα που βασίζονται σε τεχνολογία Ethernet ως υποκατάστατο της οπτικής ίνας. Ταυτόχρονα, όντας ένα ράδιο αμιγώς εξωτερικής χρήσης, το UltraLink-GX80 ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και το σχετιζόμενο κόστος.

Ο Dharminder Chanana, διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής της Intracom Telecom στις ΗΠΑ, Conklin-Intracom, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Crossover για την περαιτέρω επέκτασή μας στη Βόρεια Αμερική. Τα ραδιοσυστήματα τεχνολογίας E-Band της Intracom Telecom ταιριάζουν ιδανικά στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Crossover, επιτρέποντάς στον διανομέα να προσφέρει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης σε εταιρικούς πελάτες».

Ο Darin Gibbons, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Crossover, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Intracom Telecom μας επέλεξε ως τον νέο της διανομέα στον Καναδά. Τα κορυφαία στον κλάδο ασύρματα ευρυζωνικά προϊόντα UltraLink θα αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας όσο αυτοί συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα 5G και τα ιδιωτικά LTE δίκτυά τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο 25,29% το μερίδιο του Σ. Κόκκαλη στην Intracom μετά την αύξηση κεφαλαίου

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Intracom έχει στην κατοχή του 21.146.780 δικαιώματα ψήφου, εκ των οποίων 3.000.000, δηλ. 3,588%, άμεσα και 18.146.780, δηλ. 21,707%, έμμεσα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Στο ταμπλό του ΧΑ από 2 Ιουνίου μπαίνουν 7,6 εκατ. μετοχές

Πλέον το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 83,6 εκατ. ευρώ που διαιρείται σε ισόποσες μετοχές αξίας 1 ευρώ. Οι νέες μετοχές που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα διανεμηθούν στα εκτελεστικά μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της εταιρείας.
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ether, ο Αθανάσιος Αντουλινάκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχοντας διατελέσει στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 23 χρόνια, ο κ. Αντουλινάκης έχει αναλάβει καίριες θέσεις τόσο στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα όσο και σε θυγατρικές εταιρίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου πραγματοποιεί η Ιντρακόμ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού και την έκδοση νέων μετοχών με σκοπό τη δωρεάν διανομή τους στο Δ.Σ. και το προσωπικό.