ΓΔ: 792.9 0.56% Τζίρος: 69.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
deal-ependyseis
Φώτο: Shutterstock

Generation Y: Στο τέλος του 2022 ο μετασχηματισμός σε όμιλο επιχειρήσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πολυεθνικής μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναμένονται νέες στρατηγικές εξαγορές συμμαχίες και συνεργασίες.

Στο τέλος του 2022 ολοκληρώνεται η διαδικασία μετασχηματισμού σε όμιλο επιχειρήσεων που είναι σε πλήρη εξέλιξη της Generation Y – International eBusiness Hub, της ελληνικής πολυεθνικής που δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν, με γραφεία σε 10 χώρες και εξαγωγική δραστηριότητα σε ακόμη 24.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει στρατηγικές επενδύσεις στην Global Sustain (με εξειδίκευση σε δράσεις ESG (Περιβάλλον-Κοινωνία-Εταιρική Διακυβέρνηση ), στη The Jones (creative advertising agency-δημιουργική διαφήμιση), τη Future Insurance (υψηλής τεχνολογίας ασφαλιστική μεσιτεία), καθώς και της Roimat (digital consultation & social media-συμβουλευτικές υπηρεσίες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Αναστάσιος Σπανίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y – International eBusiness Hub, από το βήμα του συνεδρίου των Δελφών «δημιουργούμε όμιλο επιχειρήσεων, ώστε να διευρύνουμε και τους τομείς στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν, καθώς και το βάθος των υπηρεσιών μας, αξιοποιώντας την τεχνολογία». Ο μετασχηματισμός σε όμιλο επιχειρήσεων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022, όπου αναμένονται και περαιτέρω στρατηγικές εξαγορές, συμμαχίες και συνεργασίες για την Generation Y.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ergo-asfaleies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ράλι πωλήσεων το 2021 από την ERGO - Επιβράβευση των επιτυχόντων

Οι τρεις νικητές - διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα leasing αυτοκινήτου για ένα χρόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα έπαθλα παρέδωσε ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO.
Digital Banking
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόκληση για τους επαγγελματίες του χώρου ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Tο 78% των marketers θεωρούν ότι η Νο 1 hard skill που χρειάζονται στην ομάδα τους είναι η αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων. Το 71% δηλώνει ότι η Νο 1 απαιτούμενη δεξιότητα στα soft skills είναι στρατηγική σκέψη.
BC PARTNERS, STATHOPOULOS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ν. Σταθόπουλος - BC Partners Europe: Tα συστατικά στο δρόμο προς την επιτυχία

O άνθρωπος που κρατά τα ηνία της BC Partners στην Ευρώπη, βρισκόταν στην Ελλάδα με την ιδιότητά του μέλους του Board of Directors της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση επενδύσεων άνω των 4 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες ευκαιρίες σε επενδυτές από την είσοδο της Seedblink στη δευτερογενή αγορά

Η πλατφόρμα σχεδιάζει να επεκτείνει αυτήν τη λειτουργικότητα πέρα από τους νέους γύρους χρηματοδότησης μέχρι το τέλος του έτους, επιτρέποντας στους επενδυτές να διαπραγματεύονται τα assets όλων των εταιρειών του χαρτοφυλακίου.
Epixeirimatiko-Sumboulio-Elladas-Lat. Ameriki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Επιχειρηματικές ευκαιρίες στις αγορές της Λατινικής Αμερικής»

Οι Λατινοαμερικάνικες αγορές των 600 εκατομμυρίων καταναλωτών έδειξαν ανθεκτικότητα στην οικονομική κρίση, ενώ καταγράφεται άνοδος της αγοραστικής δύναμης της μεσαίας τάξης. Πόλος έλξης για τις ευρωπαϊκές εταιρείες τα έργα υποδομών που θα γίνουν στην περιοχή τα επόμενα χρόνια