ΓΔ: 795.24 2.06% Τζίρος: 72.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
teamviewer
Φώτο: TeamViewer

Συνεργασία TeamViewer με SAP για βελτίωση των διαδικασιών logistics

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε θα μπορεί μέσω λειτουργιών επαυξημένης πραγματικότητας να παρέχει στους εργαζομένους δεδομένα που θα βελτιώσουν τις επιλογές τους και να μειώσουν σε μηδενικά ποσοστά τα σφάλματα.

H TeamViewer, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της εταιρικής πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας (AR), Frontline, με την εφαρμογή SAP Extended Warehouse Management (SAP EWM), που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας σε εγκαταστάσεις logistics.

Με το TeamViewer Frontline Augmented Reality, μια εφαρμογή εγκεκριμένη SAP από την TeamViewer και μέρος του χαρτοφυλακίου cloud της βιομηχανίας της SAP, οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις διαδικασίες logistics στο SAP EWM και να ενδυναμώσουν το εργατικό δυναμικό τους με επιλογή Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) που συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών διαδικασιών σε ολόκληρη την αποθήκη και τα logistics τους στις επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή, η ενσωμάτωση με το Frontline και το SAP EWM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέουν άμεσα τους εργαζόμενους σε αποθήκες και logistics σε πραγματικό χρόνο με τα κρίσιμα δεδομένα και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι ροές εργασίας που βασίζονται σε AR παρέχουν οδηγίες βήμα προς βήμα στους εργαζόμενους σε έξυπνα γυαλιά και φορητές συσκευές που τους επιτρέπουν να εργάζονται χωρίς χέρια, βελτιώνοντας τα ποσοστά επιλογής κατά μέσο όρο κατά 10-15 % και μειώνοντας τα ποσοστά σφαλμάτων κοντά στο μηδέν. Ταυτόχρονα, νέες πληροφορίες δεδομένων επιστρέφονται στην εφαρμογή SAP EWM ακριβώς στο σημείο της εργασίας για να επιτραπεί η συνεχής επικύρωση και βελτιστοποίηση της διαδικασίας που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Αυτή η ενοποίηση είναι το πιο πρόσφατο βήμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ TeamViewer και SAP και προσθέτει στη βελτιωμένη αξία που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με ενσωματώσεις στο SAP Field Service Management και στο SAP Service and Asset Manager, αμφότερα μέρος του χαρτοφυλακίου της SAP Digital Supply Chain. Η δέσμευση και η συνεχής επένδυση της TeamViewer στη συνεργασία της με τη SAP αναγνωρίστηκαν πρόσφατα με ένα SAP Pinnacle Award στην κατηγορία «Εφαρμογή συνεργατών - Industry Cloud».

Ο Στέφαν Κράους, SVP, General Manager Discrete Industries and Energy & Natural Resources στη SAP, δήλωσε ότι «οι επιπτώσεις από τις πρόσφατες παύσεις στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού έγιναν αισθητές σχεδόν από όλους. Οι εταιρείες που έχουν προσαρμοστεί ταχύτερα έχουν αναπτύξει ευέλικτες εφαρμογές διαχείρισης αποθήκης όπως η SAP EWM, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται γρήγορα σε εξωγενείς παράγοντες και να ανταποκρίνονται γρήγορα στις προκλήσεις της ζήτησης, της προσφοράς και του εργατικού δυναμικού. Τώρα με την ενσωμάτωση της λύσης επιλογής όρασης με βάση το AR της TeamViewer, μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν πιο ανθεκτικές αλυσίδες εφοδιασμού που είναι επίσης οικονομικά αποδοτικές στη λειτουργία». 

Από την πλευρά του, ο Αλφρέντο Πατρόν, Executive Vice President Business Development της TeamViewer, σχολίασε πως «η συνεργασία μας με τη SAP είναι βασισμένη σε ένα σύνολο κοινών στόχων: καινοτομία και αναστάτωση μέσω τεχνολογιών αιχμής που υποστηρίζουν τις εταιρείες στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Η λύση επιλογής οράματος βελτιώνει σημαντικά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες διαδικασίες της αποθήκης, με αποτέλεσμα ταχύτερους ρυθμούς επιλογής, καλύτερη ακρίβεια και, τελικά, υψηλότερη ικανοποίηση πελατών. Επιπλέον, μειώνει τον χρόνο εκπαίδευσης των εργαζομένων σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων των εργαζομένων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Πώς θα πραγματοποιηθεί η εξαγορά του 55% της Γενικές Μεταφορές

Η Foodlink με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο πληροφόρησε το επενδυτικό κοινό σχετικά με την απόκτηση του 55% των μετοχών της εταιρείας Γενικές Μεταφορές αντί ενός τιμήματος που ανέρχεται σε 1.910.700 ευρώ.
public-mediamarkt
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις από Public MediaMarkt για ανάπτυξη σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Public-Media Markt θα επενδύσει σε νέα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες ενοποιώντας τα physical και digital σημεία επαφής με τον πελάτη. Επεκτείνεται το νέο format των καταστημάτων που κρίνεται επιτυχημένο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Εξαγορά του 55% της «Γενικές Μεταφορές» έναντι 1,91 εκατ.

Η απόκτηση του 55% ολοκληρώθηκε χθες, με την εξαγορά ποσοστού 23,57% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς η Foodlink κατείχε ποσοστό 31,43% σύμφωνα με προγενέστερες ανακοινώσεις της.