ΓΔ: 1250.61 0.47% Τζίρος: 178.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LOGISTICS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θα επενδύσει 150 εκατ. η Premia, τριπλάσιο ενεργητικό σε δύο χρόνια

Ο ρόλος του ομογενούς επιχειρηματία Ηλία Γεωργιάδη στην ανάπτυξη της εταιρείας. Χαρτοφυλάκιο 52 ακινήτων αξίας 273 εκατ. ευρώ με έμφαση εκτός από τα logistics και τα εμπορικά ακίνητα σε σχολεία και φοιτητικές εστίες.
Hull Logistics Park-Aspropyrgos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερσύγχρονο κέντρο logistics στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Ο συνολικός προϋπολογισμός του «Hull Logistics Park» ανέρχεται στο ποσό των 244.164.841 ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 3.900 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή και 1.238 κατά τη φάση λειτουργίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μ. Παπαδόπουλος: Η Ελλάδα στις 20 κορυφαίες χώρες στα Logistics

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός Μεταφορών η πρόοδος που έχει ήδη συντελεστεί αποτελεί το θεμέλιο για να πάει η χώρα ακόμα υψηλότερα και να τοποθετηθεί στις 10 κορυφαίες χώρες μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Τσούνης: Η Ελλάδα η μόνη χώρα στη Ν. Ευρώπη που θα έχει τα F-35

Ο Αμερικανός πρέσβης τόνισε πως οι εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξουν τις εξαιρετικές ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ενώ για τις εντάσεις με την Τουρκία σημείωσε πως οι διαφορές είναι επιλύσιμες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία για την ανάπτυξη δικτύου 5G στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο

Η ΘΕΚ ΑΕ και η Συμμετοχές 5G θα διερευνήσουν την πιθανότητα ανάπτυξης ιδιωτικού δικτύου καθώς και η ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος προμηθευτών και λύσεων για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ICT στον τομέα των Logistics. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση της Trastor στα logistics απέκτησε την ΠΗΛΕΑΣ για 9,65 εκατ.

Η Πηλέας έχει στην ιδιοκτησία της αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 44.991 τ.μ., στον Ασπρόπυργο Αττικής επί του οποίου έχει ανεγερθεί νέο, υψηλής ενεργειακής απόδοσης συγκρότημα logistics 22.234 τ.μ. 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μαγνήτης» κεφαλαίων τα ακίνητα logistics, παραμένουν ψηλά οι αποδόσεις

Σε εξέλιξη μεγάλης κλίμακας έργα, καθώς η Ελλάδα σταδιακά μετατρέπεται σε διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο. Πιέζονται, αλλά παραμένουν υψηλότερες από την Ευρώπη οι αποδόσεις. Τι δείχνει έρευνα της CPS για τον κλάδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Ξιφαράς: Κομβική για την περιοχή της Θράκης η σιδηροδρομική Εγνατία

Ο ΓΓ Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισήμανε ότι η κατασκευή των έργων συνδυάζεται με σχέδιο για τη συντήρηση και τη λειτουργία τους, που εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική των μεταφορών και τη ανάπτυξη της περιοχής.