ΓΔ: 1472.34 -0.60% Τζίρος: 34.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LOGISTICS

HULL LOGISTICS CENTER STREEM GLOBAL

Προχωρά επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα η H.I.G. Capital

Στην εκκίνηση στις αρχές του 2025 το mega εμπορευματικό κέντρο στην παλιά Χαλυβουργία. Η H.I.G. Capital συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες σε αποθήκες και ξενοδοχεία, ενώ βάζει στο ραντάρ και την αναζήτηση γης για greenfield επενδύσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το μεγαλύτερο logistics hub της Ν.Α. Ευρώπης και ο... χορός παρατάσεων

Το Θριάσιο ΙΙ περιμένει έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέσα στο καλοκαίρι για να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης. Η περιπέτεια ενός μεγάλου έργου που άρχισε να συζητείται από τη δεκαετία του... 1970.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο για τους διεθνείς χρήστες χώρων logistics

«Οι τρεις κυρίαρχοι παράγοντες, που κοιτάζουν οι διεθνείς logistics occupiers, όταν πρόκειται να επιλέξουν τοποθεσία, είναι το κόστος του real estate, η διαθεσιμότητα και το κόστος του εργατικού δυναμικού και οι επιχειρηματικές υποδομές» είπε ο Πολ Μαρφά, διευθυντής της CBRE.
Farmaka, Medicines, Drugs, Pills, Ygeia, Health
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Συμφωνία με Profarm για φαρμακαποθήκη και υπηρεσίες logistics

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για το απασχολούμενο προσωπικό, μέρος του οποίου αναλαμβάνει εργασία στην Profarm S.A. ή μεταφέρεται στις κύριες δραστηριότητες του ομίλου Lavipharm».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Noval Property: Ολοκλήρωση σύγχρονου κτηρίου logistics στη Μάνδρα Αττικής

Πρόκειται για μία καινοτόμα και περιβαλλοντικά βιώσιμη επένδυση, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και συνίσταται στην κατασκευή ενός Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υψηλών προδιαγραφών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρηματικό πάρκο του 1 δισ. στη Φυλή: Προ των πυλών ο διαγωνισμός

Με τον διαγωνισμό παραχώρησης του ακινήτου στη Φυλή για τη δημιουργία εμπορευματικού και μεταφορικού κόμβου, που αναμένεται μέσα στον μήνα, διευρύνεται ο χάρτης των logistics στην Αττική.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερδιπλάσιος τζίρος στο e-commerce, νέες προκλήσεις για τους εμπόρους

Με ρυθμό που προσέγγισε το 10% αυξήθηκαν το 2023 οι πωλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ οι επιχειρήσεις καλούνται να «τρέξουν» πιο γρήγορα τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το last mile.
Beinoglou-Orphee-Logistics
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνικό πρωταθλητή στα logistics δημιουργεί το αμερικανικό fund HIG

Η HIG έχει εξαγοράσει εννέα εταιρείες του κλάδου και εντός του 2024 τις συγχωνεύει σε μία. Θα είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση logistics στην Ελλάδα με μερίδιο αγοράς 18% και δραστηριότητες στη ΝΑ Ευρώπη.