ΓΔ: 863.41 0.42% Τζίρος: 64.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LOGISTICS

teamviewer

Συνεργασία TeamViewer με SAP για βελτίωση των διαδικασιών logistics

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε θα μπορεί μέσω λειτουργιών επαυξημένης πραγματικότητας να παρέχει στους εργαζομένους δεδομένα που θα βελτιώσουν τις επιλογές τους και να μειώσουν σε μηδενικά ποσοστά τα σφάλματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπεγράφη η τροποποίηση της σύμβασης για το κέντρο Logistics στο Θριάσιο

Με τις τροποποιήσεις στη σύμβαση παραχώρησης διπλασιάζεται το εφάπαξ αντάλλαγμα, που θα καταβάλει ο παραχωρησιούχος, και συγκεκριμένα αυξάνεται από τα 10 εκατ. ευρώ στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ αυξάνεται και η ετήσια πληρωμή από 2,51% σε 5%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Πώς θα πραγματοποιηθεί η εξαγορά του 55% της Γενικές Μεταφορές

Η Foodlink με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο πληροφόρησε το επενδυτικό κοινό σχετικά με την απόκτηση του 55% των μετοχών της εταιρείας Γενικές Μεταφορές αντί ενός τιμήματος που ανέρχεται σε 1.910.700 ευρώ.
public-mediamarkt
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις από Public MediaMarkt για ανάπτυξη σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Public-Media Markt θα επενδύσει σε νέα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες ενοποιώντας τα physical και digital σημεία επαφής με τον πελάτη. Επεκτείνεται το νέο format των καταστημάτων που κρίνεται επιτυχημένο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μαγνήτης επενδύσεων τα logistics: 400.000 τ.μ. νέων αποθηκών στο Θριάσιο

Μεγάλα κεφάλαια από ελληνικούς και ξένους ομίλους θα ανεβάσουν σχεδόν κατά 600% την επιφάνεια των νέων αποθηκευτικών χώρων. Ποιες εταιρείες κινούνται δραστήρια. Στη Βουλή η σύμβαση για το εμπορευματικό κέντρο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στήνει κόμβο logistics η BriQ στον Ασπρόπυργο με μισθωτή τον όμιλο Quest

Μεγάλη στροφή από την εισηγμένη εταιρεία ακινήτων στις επενδύσεις σε logistics, τομέα που προσφέρει πλέον το 48% των εσόδων. Από τις 20 Δεκεμβρίου η μετοχή εντάσσεται στον δείκτη βιωσιμότητας του ΧΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Foodlink: Εξαγορά του 55% της «Γενικές Μεταφορές» έναντι 1,91 εκατ.

Η απόκτηση του 55% ολοκληρώθηκε χθες, με την εξαγορά ποσοστού 23,57% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς η Foodlink κατείχε ποσοστό 31,43% σύμφωνα με προγενέστερες ανακοινώσεις της.