ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LOGISTICS

Logistics: Ένας κλάδος με καθοριστικό ρόλο στο επιχειρείν και προοπτικές

Τα logistics είναι η διαδικασία οργάνωσης, μεταφοράς και αποθήκευσης αγαθών από το ένα σημείο (προέλευση) στο άλλο (κατανάλωση), με σκοπό την έγκαιρη και οικονομικά αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των τελικών καταναλωτών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Αξιοσημείωτες οι προοπτικές των logistics στην Ελλάδα

Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα προκειμένου ο κλάδος των μεταφορών να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που ανοίγονται σύμφωνα με τη νέα μελέτης της σειράς Sectors in focus της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης της Alpha Bank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η επένδυση της Briq στον Ασπρόπυργο με την αγορά οικοπέδων

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία μέσω διαδοχικών αγορών στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατέχει ενιαία οικοπεδική έκταση συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνικό σχέδιο ανάπτυξης των logistics και διαγωνισμοί 3,3 δισ. ευρώ

Μεγάλη έμφαση από το Υπερταμείο στις επενδύσεις διασύνδεσης των εμπορευματικών κέντρων με τα λιμάνια και τον σιδηρόδρομο. Έξι μεγάλοι διαγωνισμοί για διασύνδεση λιμανιών με το σιδηροδρομικό δίκτυο.