ΓΔ: 873.01 1.11% Τζίρος: 46.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:15:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 7 εκ. ευρώ προχωράει η ΕΛΤΟΝ

Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης.

Μονοετές κοινό ομολογιακό δάνειο συνολικής ονομαστικής αξίας επτά εκατομμυρίων ευρώ με κάλυψη αυτού από την Εθνική Τράπεζα υπέγραψε η Διοίκηση της ΕΛΤΟΝ μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων ορίστηκε η Εθνική Τράπεζα. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το κοινό ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Διοίκηση της Εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») σε συνέχεια της από 09/05/2022 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12/05/2022 υπογράφηκε μονοετές (με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη), κοινό ομολογιακό δάνειο συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) ΕΥΡΩ Επτά Εκατομμυρίων (7.000.000,00) («Ομολογιακό Δάνειο»), με κάλυψη αυτού από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».

Διαχειριστής πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.». Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ELTON: Καταστροφή αποθηκών στο Κίεβο, τι αναφέρει η εταιρεία

«Προσεύχομαι να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου, να μπει τέλος στον πόνο τόσων ανθρώπων και σε μία πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που μας αφορά όλους», δήλωσε ο κ. Νέστωρ Παπαθανασίου, ιδρυτής της ELTON.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 145 εκατ. ευρώ εκτιμάται ο τζίρος της ΕΛΤΟΝ για το 2021

Η ΕΛΤΟΝ συνεχίζει στην ανοδική της πορεία που καταγράφει το 2021 καθώς πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν επηρέασαν ιδιαίτερα τα μεγέθη της που έχουν ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με την περασμένη χρονιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ανοδική πορεία η ΕΛΤΟΝ με ενίσχυση των μεγεθών στο εννεάμηνο

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν επηρέασαν ιδιαίτερα την πορεία της ΕΛΤΟΝ που κατέγραψε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2021, ενώ η ανοδική τάση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τέλος της χρονιάς.