ΓΔ: 866.62 -0.05% Τζίρος: 9.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:22:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Εταιρεία συμφερόντων του Σ. Κόκκαλη απέκτησε το 1,6% της Intralot

Με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή, η εταιρεία Alphachoice Services του Σ. Κόκκαλη απέκτησε περίπου 2,5 εκατ. μετοχές της εισηγμένης, στο πλαίσιο της κάλυψης αύξησης κεφαλαίου με εισφορά σε είδος.

Εταιρεία συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη απέκτησε με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή το 1,6% των μετοχών της Intralot, στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος.

Ειδικότερα, η Intralot ανακοίνωσε ότι το νομικό πρόσωπο «ALPHACHOICE SERVICES LTD», το οποίο είναι συνδεόμενο με και ελεγχόμενο από τον κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Πρόεδρο του Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTRALOT, την 11/05/2022 απέκτησε εξωχρηματιστηριακά 2.500.799 Kοινές Oνομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές INTRALOT, στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά των ως άνω μετοχών (εισφορά σε είδος).

Οι μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,6% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Σημειώνεται ότι η Intralot έχει ανακοινώσει ότι στις 17 Μαΐου θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων, όπου θα συζητηθεί πρόταση για αύξηση κεφαλαίου κατά 130 εκατ. ευρώ, με σκοπό να αποκτηθεί το 1/3 των μετοχών της αμερικανικής θυγατρικής του ομίλου και να ξεπεραστεί το πρόβλημα των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων της εισηγμένης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει το ποσοστό του στην Intralot ο Σ. Κόκκαλης, στήριξη στην αύξηση κεφαλαίου

Αγόρασε 2,5 εκατ. μετοχές που αντιστοιχούν στο 1,64% του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot και ενίσχυσε το ποσοστό του από 26% στο 27,6%. Στις 17 Μαϊου η γενική συνέλευση για την αύξηση.