ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Απέκτησε εμπορικό κατάστημα στην Κηφισιά προς 1 εκατ. η Trastor

Η Trastor αγόρασε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Κηφισιάς προς σε ένα εκατ. ευρώ. Η αγορά χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019. 

Η Trastor ανακοίνωσε την αγορά εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της Κηφισιάς. Το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε ένα εκατ. ευρώ. Η αγορά χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την  αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019. 

Το κατάστημα βρίσκεται σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Κηφισιάς επί της οδού Παναγίτσας αρ. 6. Η συνολική επιφάνεια του καταστήματος είναι 100,04 τ.μ. και είναι πλήρως μισθωμένο.

H διοίκηση της Trastor ανέλυσε τους στόχους της, κάνοντας λόγο για στόχο επενδύσεων της τάξεως των 150 εκατ. ευρώ, μέχρι το τέλος του 2020, ενώ ήδη φέτος, η εισηγμένη έχει αποκτήσει ακίνητα αξίας της τάξεως των 65 εκατ. ευρώ, έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ καθ' όλη την διάρκεια του 2018. Εφόσον το σχέδιο αυτό στεφθεί με επιτυχία, η εταιρεία θα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο αξίας 350 εκατ. ευρώ (από περίπου 190-200 εκατ. ευρώ σήμερα) και θα έχει αναδειχθεί σε de facto υπ’αριθμόν δύο «παίκτη» του κλάδου των ΑΕΕΑΠ (τουλάχιστον των εισηγμένων), μετά την Prodea των 2 δις ευρώ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.