ΓΔ: 802.57 1.24% Τζίρος: 3.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:49:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Trastor: Συμφωνία για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 20,45 εκατ.

Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας, η οποία, επίσης, ανακοίνωσε την πώληση γηπεδικής έκτασης έναντι του ποσού των 17.000 ευρώ.

Τη σύναψη συμφωνίας για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 20,45 εκατ. ευρώ, γνωστοποίησε με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση η εταιρεία Trastor.

Διαχειριστής ορίστηκε η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ εκπρόσωπος των ομολογιούχων η Aegean Baltic Bank, με τα έσοδα να χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας. 

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται: «H Trastor A.E.E.A.Π. (η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν της από 03.06.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, σύνηψε Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου μετά Συμβάσεων Καλύψεως, πρωτογενούς διαθέσεως και  μεταβιβάσεων ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας ύψους έως και €20.450.000, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4548/2018 και του άρθρου 14 του Ν.3156/2003. 

Διαχειριστής Πληρωμών ορίστηκε η Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων η Aegean Baltic Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία. Η κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου θα πραγματοποιηθεί στο σύνολό του από την Τράπεζα Πειραιώς.

Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της Εταιρείας».

Παράλληλα η εταιρεία σε μία ακόμη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την πώληση γηπεδικής έκτασης στον Αλμυρό έναντι 17.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα σε αυτήν την ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η Trastor ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την πώληση γηπεδικής έκτασης 4.728,77 τ.μ. συμπεριλαμβανομένων κτισμάτων με πρότερη χρήση πρατηρίου καυσίμων, η οποία βρίσκεται επί της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, θέση Ράμνα, Δήμος Αλμυρού, Ν. Μαγνησίας, έναντι συνολικού τιμήματος €17.000».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Προχώρησε στην πώληση ακινήτου με αντίτιμο 2,7 εκατ. ευρώ

Η εν λόγω πώληση αποτελεί μέρος της στρατηγικής αποεπένδυσης της εταιρείας από συγκεκριμένα ακίνητα και είναι σύμφωνη με τη διαμόρφωση του βέλτιστου επενδυτικού χαρτοφυλακίου ακινήτων σύμφωνα με τις τάσεις της κτηματαγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Έγκριση για τη διανομή μερίσματος ύψους 0,02 ευρώ ανά μετοχή

Επίσης η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Trastor αποφάσισε την δωρεάν διάθεση 73.551 μετοχών στον διευθύνοντα σύμβουλο και 1.462.692 μετοχών στους δικαιούχους του Μακροπρόθεσμου Προγράμματος Παροχής Κινήτρων, αξίας 0,50 ευρώ η μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Απέκτησε κτίριο γραφείων στο Μαρούσι έναντι 27 εκατ. ευρώ

Η Trastor αυξάνει το αποτύπωμά της στην αγορά ακινήτων γραφείων που βλέπουν τα ενοίκια να ενισχύονται. Με την προσθήκη του νέου κτιρίου, το χαρτοφυλάκιο της εισηγμένης έχει πλέον επιφάνεια 65.000 τμ..
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Αποφασίζει διανομή μερίσματος και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Trastor οι μέτοχοι θα κληθούν να δώσουν έγκριση σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 402.448,50 ευρώ που θα προέλθουν από κεφαλαιοποίηση διανεμητών αποθεματικών.